Waar kun je de serie ‘We Were The Lucky Ones’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie We Were The Lucky Ones (2024) online kijken kunnen. Deze serie draait om een Joodse familie die aan het begin van de Tweede Wereldoorlog wordt gescheiden. Hieronder geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de serie ‘We Were The Lucky Ones’ (2024) online kijken?

De serie We Were The Lucky Ones ging op 1 mei 2024 in première. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

Disney+➡️ Ga meteen naar We Were The Lucky Ones bij Disney+. De serie ging hier op woensdag 1 mei in première, waarna je kunt rekenen op wekelijkse episodes.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de serie nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie We Were The Lucky Ones nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘We Were The Lucky Ones’ (2024)

Gebaseerd op de bestseller van Georgia Hunter in de New York Times, is We Were the Lucky Ones een serie die gebaseerd is op het ongelooflijke waargebeurde verhaal van een Joodse familie die aan het begin van de Tweede Wereldoorlog van elkaar gescheiden wordt. De serie volgt hen de hele wereld over terwijl ze er alles aan doen om te overleven en zich te herenigen. We Were the Lucky Ones laat zien hoe de menselijke geest kan overleven, en zelfs kan opbloeien, gedurende de donkerste momenten van de 20e eeuw. De serie is een eerbetoon aan de triomf van hoop en liefde tegen alle verwachtingen in.

Streaming informatie over de serie

TitelWe Were The Lucky Ones
SoortSerie
Jaar2024
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama
CastJoey King, Logan Lerman, Hadas Yaron, Robin Weigert, Lior Ashkenazi, Amit Rahav

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.