Waar kun je We Want More online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Heb je de uitzending van We Want More gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen online terugkijken. Veel mensen vragen zich af waar je via internet dit programma gratis of betaald kunt streamen, dus in dit artikel geven wij aan of We Want More op streamingdiensten als NLZIET, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of andere video on demand-platforms in Nederland dan het oorspronkelijke KIJK te zien is op dit moment.

Bekijk We Want More nu een maand gratis via NLZIET ✅

Waar kun je We Want More online kijken?

NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET is deze titel momenteel online te kijken. Ga direct naar dit TV-programma op NLZIET. Je kunt nu een maand gratis kijken.

Verder is dit programma vanuit kanaal KIJK momenteel niet te bekijken in het Nederlandse aanbod van grote internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video.

Zou je dit programma graag op schijf willen hebben? Bestel via Bol.com dan de DVD of andere producten van dit programma als die beschikbaar zijn.

Waar gaat het TV-programma We Want More over?

Het enige waar het om gaat bij We Want More: zing de sterren van de hemel, want er staat veel op het spel. De winnaar gaat er vandoor met maar liefst 100.000 euro. De vijf juryleden representeren allemaal verschillende muziekgenres. Net als de kandidaten, want bij We Want More zijn alle stijlen welkom. Van opera tot fado en van gospel en hardrock tot reggae. De kandidaten komen bovendien uit alle windstreken, zijn van alle leeftijden en er zijn solozangers, duo’s en zelfs koren.

Bekijk via YouTube de trailer van dit programma.

Meer informatie over dit programma en NLZIET

Benieuwd of We Want More ook op andere streamingdiensten in Nederland te zien is op dit moment? Zoek dan naar al het nieuws over dit programma op Streamwijzer via deze knop.

Verder vind je in op de pagina met het volledige NLZIET aanbod welke films, series en TV-programma’s op dit moment nog meer allemaal op deze Nederlandse streamingdienst te zien zijn.