Waar kun je de film ‘The Watchers’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Watchers (2024) online kijken kunnen. In deze film worden vier mensen in de gaten gehouden door mysterieuze wezens. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘The Watchers’ (2024) online kijken?

The Watchers is sinds 13 juni 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar The Watchers bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar de releasedatum is op dit moment nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Andere films van producent M. Night Shyalaman kun je nu wel hier kijken.
🔜 HBO MaxThe Watchers komt als het goed is in de toekomst naar HBO Max. De film is namelijk gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, de filmstudio van deze streamingdienst. Een exacte releasedatum hebben we op dit moment helaas nog niet.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Watchers momenteel niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Watchers nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Watchers’ (2024)

The Watchers gaat over Mina, een 28-jarige kunstenares die verdwaald raakt in een uitgestrekt en ongerept bos in het westen van Ierland. Als Mina ergens onderdak vindt, komt ze onverwachts vast te zitten met drie anderen die elke nacht door mysterieuze wezens bekeken en gevolgd worden. Je ziet ze niet, maar zij zien alles.

Streaming informatie over de film

TitelThe Watchers
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 42 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
RegisseurIshana Night Shyamalan
CastDakota Fanning, Georgina Campbell, Oliver Finnegan, Olwen Fouere

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.