Wanneer komt ‘The Watchers’ op HBO Max?

Ishana Night Shyalaman, de dochter van M. Night Shyalaman, komt met een splinternieuwe horrorfilm. In The Watchers worden vier mensen in de gaten gehouden door mysterieuze wezens. Hoewel je deze film vanaf 13 juni op het witte doek kunt bekijken, wil je hem misschien toch liever vanaf de bank zien. Dan is het wel belangrijk om te weten wanneer dat kan. Of met andere woorden: wanneer komt The Watchers op HBO Max? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt ‘The Watchers’ naar HBO Max?

The Watchers is een gloednieuwe horrorfilm die gedistribueerd is door Warner Bros. Pictures. Deze filmstudio brengt hun films vrijwel altijd uit op hun eigen streamingdienst, HBO Max. Dat we ook The Watchers in de toekomst op het platform mogen verwelkomen, staat dus buiten kijf.

Wanneer komt ‘The Watchers’ op HBO Max?

Dat The Watchers dus naar HBO Max komt, is vrij zeker. Maar wanneer is het zover? Dit kunnen we helaas nog niet met je delen. We kunnen natuurlijk wel een inschatting maken.

HBO Max hield eerst altijd een periode van 45 dagen aan tussen bioscoop- en streamingrelease, maar inmiddels zijn ze daarvan afgestapt. De window lijkt nu gemiddeld tussen de 60 en 70 dagen te liggen. Zouden ze daar nu ook voor gaan, dan moet je rekenen op een online release tussen 12 en 22 augustus. Uiteraard is dit nog niet zeker. We houden je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op HBO Max elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op HBO Max zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

The Watchers gaat over Mina, een 28-jarige kunstenares die verdwaald raakt in een uitgestrekt en ongerept bos in het westen van Ierland. Als Mina ergens onderdak vindt, komt ze onverwachts vast te zitten met drie anderen die elke nacht door mysterieuze wezens bekeken en gevolgd worden. Je ziet ze niet, maar zij zien alles.

TitelThe Watchers
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 42 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
RegisseurIshana Night Shyamalan
CastDakota Fanning, Georgina Campbell, Oliver Finnegan, Olwen Fouere

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.