Wat kost Videoland? | Overzicht van alle abonnementen

Misschien wil je binnenkort een abonnement op Videoland afsluiten, maar weet je niet precies wat je maandelijkse kosten dan worden. Daarom beantwoorden we in dit artikel de vraag: wat kost Videoland? Ook laten we weten welke abonnementen er allemaal zijn.

Wat kost Videoland?

Videoland heeft op dit moment drie beschikbare abonnementen: Basis, Plus en Premium. Voor het goedkoopste abonnement (Basis) betaal je €4,99 per maand, voor het duurste (Premium) ben je iedere maand €11,99 kwijt. De drie verschillende abonnementen vergelijken we hieronder met elkaar.

Vergelijking van de drie Videoland-abonnementen

Videoland Basis-abonnement

Wat kost Videoland Basis? Het goedkoopste abonnement dat je op Videoland kan afsluiten is het Videoland Basis-abonnement. Dit kost je €4,99 per maand. Het grote verschil met de andere twee abonnementen is dat er hierbij reclames tussendoor komen. Bovendien is het downloaden van titels niet mogelijk en kun je maar met één scherm tegelijkertijd kijken. Wel krijg je met Videoland Basis gewoon toegang tot alle series, films en programma’s van de streamingdienst en kun je live TV kijken.

Videoland Plus-abonnement

Wat kost Videoland Plus? Het Videoland Plus-abonnement is iets duurder, daarvoor betaal je een bedrag van €9,99 per maand. Het grote verschil met het Basis-abonnement is dat je hiermee wel gewoon reclamevrij kunt kijken naar het complete aanbod van de Nederlandse streamingdienst. Daarnaast kun je met twee schermen tegelijk kijken, kun je titels downloaden én kun je live TV kijken.

Videoland Premium-abonnement

Wat kost Videoland Premium? Tot slot is er het Videoland Premium-abonnement, wat ook direct het duurste abbo is. De kosten hiervan zijn €11,99 per maand. Het grote voordeel ten opzichte van een Videoland Plus-abonnement is dat je met maar liefst vier schermen tegelijkertijd kunt kijken. Ideaal als je je abonnement met meerdere gezinnen deelt. Daarnaast is ook dit abonnement reclamevrij, is het downloaden van titels mogelijk en kun je live TV kijken.

Bij alle abonnementen kun je maandelijks opzeggen. Videoland heeft op dit moment namelijk geen jaarabonnement. Daarnaast kijk je bij alle abonnementen de eerste 14 dagen gratis naar alle content van Videoland. Hieronder hebben we in een tabel de verschillen tussen de drie nog eens op een rij gezet.

Videoland abonnement ‘Basis’Videoland Abonnement ‘Plus’Videoland Abonnement ‘Premium’
Prijs per maand€4,99€9,99€11,99
Onbeperkt toegang tot alle titelsJaJaJa
ReclamevrijNeeJaJa
Aantal schermen tegelijk mogelijk124
Mogelijkheid om te downloadenNeeJaJa
Live TV beschikbaarJaJaJa
Altijd opzegbaarJaJaJa
Gratis proefperiodeJaJaJa

Meer informatie over de streamingdienst

Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op Videoland? Houd dan vooral onze website in de gaten, meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Bovendien geven wij altijd aan wanneer nieuwe films en series verwacht worden in onze wekelijkse Streamwijzer Top 10, dus neem ook zeker eens een kijkje bij die artikelen.


Afbeelding ter illustratie

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.