Wat kost NordVPN? En hoe krijg je maximale korting?

Door het gebruik van een Virtual Private Network (VPN) beschermen mensen hun online privacy, maar wordt ook veiligheid gegarandeerd door het blokkeren van kwaadaardige websites en het beveiligen van openbare wifi-netwerken. Daarnaast krijgen gebruikers toegang tot inhoud in het buitenland, waaronder streaming content. De marktleider is NordVPN, een aanbieder die online op reviewwebsites tevens uitstekend wordt beoordeeld. Maar wat kost een abonnement bij NordVPN eigenlijk? En hoe kun je momenteel maximale korting pakken op een lidmaatschap?

→ Meld je nu aan bij NordVPN en krijg tot 63% korting voor bescherming van je privacy, veilig online surfen en toegang tot inhoud in het buitenland ✅

Dit zijn de kosten van een abonnement op NordVPN: 9 opties

VPN-aanbieders delen graag korting uit om klanten aan zich te binden. Hierdoor lopen de kosten van verschillende abonnementsvormen vaak behoorlijk uiteen. Ook bij NordVPN zijn er verschillende soorten lidmaatschap om uit te kiezen, dus hieronder leggen we uit wat de kosten en voordelen per type zijn. Prijzen worden constant omgerekend van dollars naar euro’s, dus schommelen soms een paar cent. We spreken van de prijzen op het moment van schrijven en benadrukken dikgedrukt de goedkoopste optie met maximale korting per pakket.

Maandabonnement

Ga je voor een maandabonnement bij NordVPN? Dan kies je vooral voor flexibiliteit. Je ontvangt elke maand een factuur, maar kunt ook steeds beslissen om te stoppen met het gebruik van de VPN-dienst. De kosten bedragen €12,29 per maand voor Complete, €11,09 voor Plus en €10,49 voor Standard. Bij de laatste optie focus je op het gebruik van de VPN, terwijl je bij Plus ook malwarebescherming en tracker- en advertentieblokkering krijgt. Aanvullende voordelen van het Complete pakket zijn de cross-platform password manager, de scanner voor inbreuken op persoonsgegevens en 1 TB versleutelde cloudopslag. Je krijgt op alle pakketten een geld-terug-garantie van 30 dagen.

1-Jarig abonnement

Bij een 1-jarig abonnement geniet je direct van minimaal 39% en maximaal 57% korting ten opzichte van het maandlidmaatschap. De inhoud van de abonnementsvormen blijft gelijk, maar nu betaal je omgerekend €6,19 per maand voor Complete en anders €4,99 (Plus) of €4,39 (Standard).

2-Jarig abonnement

Het 2-jarig abonnement is nog nét een stukje goedkoper dan het voorheen beschreven jaarlidmaatschap. Opnieuw blijft de inhoud van de pakketten gelijk, maar nu betaal je €5,29 (Complete), €4,09 (Plus) of €3,49 per maand (Standard). Hiermee krijg je minstens 52% en maximaal 63% korting.

Stap voor stap: zo neem je een lidmaatschap bij NordVPN

Zou je je graag aansluiten bij de marktleider op het gebied van VPN-diensten? Dat kan via de website van NordVPN. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe het werkt. Vanaf het moment van bezoek van de website, heb je je account binnen enkele minuten aangemaakt en kun je meteen beginnen met het gebruik van de VPN-dienst.

  1. Ga hier naar de officiële website van NordVPN voor de verschillende pakketten en maximale korting
  2. Kies voor het pakket en de termijn met je voorkeur: Standard / Plus / Complete per maand, 1 jaar of 2 jaar
  3. Maak een account aan en selecteer je betaalmethode
  4. Begin direct met het gebruik van de VPN-dienst 🔓

Maximale korting bij deze VPN-aanbieder (bespaar tot 63%)

In het eerdergenoemde prijsoverzicht zie je al dat de kosten van een abonnement bij NordVPN naar beneden gaan op het moment dat je voor een langere abonnementsperiode kiest. Daarnaast bespaar je extra op je kosten door je soort pakket minder compleet te maken en enkel voor het gebruik van de VPN-dienst te gaan.

Wil je maximale korting krijgen op je abonnement, dan kun je dus kiezen voor een langere looptijd. Ten opzichte van het maandabonnement bespaar je elke keer €6,10 voor een 1-jarig lidmaatschap en zelfs €7,00 als je voor een periode van 2 jaar kiest. Op de volledige termijn kom je hiermee uit op een korting van respectievelijk €73,20 en €168,00 euro.

NordVPN gratis proberen
Beeld: Pexels

Gratis (proef)periode van 30 dagen

Verder is het goed om te weten dat NordVPN een 30 dagen geld-terug-garantie biedt, waardoor je een abonnement kunt uitproberen zonder risico. Je krijgt dan volledige toegang tot het soort lidmaatschap dat je hebt gekozen, maar kunt het binnen 30 dagen aangeven als je niet tevreden bent. De VPN-aanbieder vermeldt dat je dan je hele betaalde bedrag terugkrijgt, waardoor je dus tijdelijk gratis NordVPN proberen kunt.

Verder benadrukt de VPN-dienst ook het verschil tussen hun gratis proefperiode en het gebruik van volledig gratis Virtual Private Networks. Hierbij laat de marktleider weten dat zij geen activiteiten- of verbindingslogboeken houden, versleuteling van de volgende generatie gebruiken, 5500+ servers in 59 landen hebben met een ultrasnelle verbinding, slimme advertentieblokkering en onbeperkte bandbreedte aanbieden en dat ze 24/7 live chat-klantenondersteuning hebben. Daartegenover staan gratis VPNs met de mogelijkheid tot het registreren en verkopen van je gegevens, zwakke versleutelingsprotocollen, een laag aantal servers, lage snelheid, gerichte advertenties, beperking van bandbreedte en mogelijk geen volledige klantenondersteuning.


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.