Wat kost NLZIET in 2024?

Ben je misschien van plan om je tv-abonnement op te zeggen en voor NLZIET te kiezen? Dan is het natuurlijk wel handig om te weten wat je voor de streamingdienst betaalt in 2024. In dit artikel praten we je bij over de verschillende NLZIET-abonnementen en geven we antwoord op de vraag: wat kost NLZIET?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Wat kost NLZIET?

Allereerst is het goed om te weten dat er twee abonnementen zijn: NLZIET en NLZIET Extra. Het eerste is het standaard abonnement, bij het tweede heb je de mogelijkheid om naar tien extra zenders te kijken (te weten BBC First, BBC One, BBC Two, BBC Entertainment, BBC World News, History Channel, Crime + Investigation, E! Entertainment, Curiosity en Euronews).

Maar hoeveel kost het dan allemaal? Het standaard lidmaatschap kost €8,95 per maand of €95,40 per jaar. Een NLZIET Extra-abonnement levert je een maandelijkse kostenpost op van €10,95 en een jaarlijkse kostenpost van €119,40. Al met al betekent dit dat je met een jaarabonnement dus in beide gevallen 11% bespaart.

Ook goed om te weten: NLZIET heeft een proefperiode van 14 dagen in het leven geroepen waarmee je de streamingdienst voor twee weken gratis kunt uitproberen. Zeg je op binnen de proefperiode, dan stopt het abonnement automatisch na die 14 dagen en hoef je dus niks te betalen. Overigens is het ook mogelijk om eerst een NLZIET-abonnement af te sluiten en later nog te switchen naar NLZIET Extra; je gaat dan natuurlijk wel meer betalen.

Vergelijking van de prijzen per NLZIET-abonnement

Alle bovenstaande informatie vind je terug in deze tabel. Op account.nlziet.nl vind je ook meer informatie over de twee soorten abonnementen.

NLZIETNLZIET Extra
Maandelijkse kosten€8,95€10,95
Jaarlijkse kosten€95,40€119,40
Extra zendersNeeJa
Eerste 14 dagen gratisJaJa

Hoe sluit ik een NLZIET-abonnement af?

Het is heel eenvoudig om een abonnement af te sluiten. Hieronder hebben we het stap voor stap voor je uitgelegd.

  1. Ga naar de officiële website van NLZIET
  2. Kies voor NLZIET of NLZIET Extra
  3. Maak een account aan
  4. Download de app en begin direct met kijken

Aanbod van NLZIET

NLZIET is een Nederlandse streamingdienst die het mogelijk maakt om tv-programma live en terug te kijken. Met zowel een NLZIET- als een NLZIET Extra-abonnement kijk je naar programma’s van onder meer NPO Start & Plus, KIJK (SBS) en RTL XL. Meer dan veertig tv-zenders behoren tot het standaard pakket. NLZIET heeft gezorgd dat vijf gebruikers hiermee tegelijkertijd naar een groot aanbod aan series, programma’s en films kijken, in HD-kwaliteit.


Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.