Wat kost CANAL+ in 2024?

Zou je graag een lidmaatschap willen op de fonkelnieuwe streamingdienst CANAL+? Dan ben je vast benieuwd naar wat een abonnement kost. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

→ Meld je nu aan bij CANAL+ en kijk gratis de eerste week naar allerlei toffe films en series of zelfs ook naar tv en sport ✅

Kosten van een abonnement op de streamingdienst CANAL+

CANAL+ is een gloednieuwe streamingdienst die zowel tv als sport, films en series aanbiedt. Maar wat kost een CANAL+-abonnement dan eigenlijk? Laten we beginnen bij het begin. Allereerst kun je voor €14,95 per maand toegang krijgen tot alle films en series én meer dan 75 tv-zenders en ESPN Compleet, zodat je ook naar alle Eredivisiewedstrijden kunt kijken (plus de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League, Conference League, grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB en nog veel meer).

Ook leuk: er is een gratis proefperiode van een week. Dat geldt ook voor de twee abonnementen zonder televisiekanalen. Daarvoor betaal je na de kosteloze testtijd €4,99 per maand. Een jaarabonnement is ruim 16% goedkoper en hiermee bespaar je ongeveer een tientje op jaarbasis. Zo stream je 12 maanden voor de prijs van 10 (€49,90 per jaar). Het enige nadeel is dat je lidmaatschap wat minder flexibel is.

Tv-abonnementMaandabonnementJaarabonnement
Kosten per maand€14,95€4,99€4,16 (omgerekend)
Kosten per jaar€179,40€59,88 (omgerekend)€49,90
VoordeelGratis proefperiode van 7 dagen én 75+ tv-kanalen waaronder ESPN CompleetGratis proefperiode van 7 dagenStream 12 maanden voor de prijs van 10

Hoe sluit ik een CANAL+ abonnement af?

Het is heel eenvoudig om een abonnement af te sluiten. Hieronder hebben we het stap voor stap voor je uitgelegd.

  1. Ga naar de officiële website van CANAL+
  2. Kies voor een maandelijks of jaarlijks abonnement
  3. Voer je persoonlijke gegevens en je betaalgegevens in
  4. Download de app en begin direct met kijken

Meer informatie over de streamingdienst

Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op Canal+ Series? Houd dan vooral onze website in de gaten, meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Bovendien geven wij altijd aan wanneer nieuwe films en series verwacht worden in onze wekelijkse Streamwijzer Top 10, dus neem ook zeker eens een kijkje bij die artikelen.


Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.