Wat kost Canal+ Series in 2023?

Zou je graag een abonnement willen op Canal+ Series? Deze streamingdienst komt gratis bij de Bomvol-, Rijk- of Royaal-pakketten van de tv- en internetprovider Canal Digitaal. Maar wat kost dit dan? Wij zochten het voor je uit.

→ Meld je nu aan bij Canal Digitaal en kijk gratis de eerste week live en terug naar alle voetbalwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer ✅

Wat kost Canal+ Series?

Canal+ Series is de streamingdienst van Canal Digitaal. Mocht je een Bomvol-, Rijk- of Royaal-pakket hebben bij deze internet- en tv-aanbieder, dan krijg je er gratis een abonnement op Canal+ Series bij. Maar wat kost een Canal Digitaal-abonnement dan?

Voor het Bomvol-pakket betaal je €14,95 per maand. Met dit abonnement kan je niet alleen naar tientallen films en series kijken, maar krijg je ook toegang tot ruim 50 tv-zenders en ESPN Compleet, om ook naar alle Eredivisiewedstrijden te kunnen kijken (plus de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League, Conference League, grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB en nog veel meer).

Het Rijk-pakket is €28,95 per maand. Hierbij heb je meer tv-zenders (ruim 80, waaronder natuur, docu’s en kinderzenders). Bij het Royaal-pakket heb je er nóg meer (sport, erotiek en avontuur) en betaal je €38,95 per maand. Bij alle drie de pakketten krijg je Canal+ Series er dus gratis bij. Ook leuk: er is een gratis proefperiode van een week.

Bomvol-pakketRijk-pakketRoyaal-pakket
Kosten per maand€14,95€28,95€39,95
Aantal zendersMeer dan 50Meer dan 80Meer dan 95
Tv terugkijken (7 dagen)JaJaJa
Gratis toegang tot Canal+ SeriesJaJaJa

Hoe sluit ik een Canal Digitaal-abonnement af?

Het is heel eenvoudig om een abonnement af te sluiten. Hieronder hebben we het stap voor stap voor je uitgelegd.

  1. Ga naar de officiële website van Canal Digitaal
  2. Kies voor het juiste pakket
  3. Voer je gegevens in
  4. Download de app en begin direct met kijken

Meer informatie over de streamingdienst

Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op Canal+ Series? Houd dan vooral onze website in de gaten, meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Bovendien geven wij altijd aan wanneer nieuwe films en series verwacht worden in onze wekelijkse Streamwijzer Top 10, dus neem ook zeker eens een kijkje bij die artikelen.


Afbeelding ter illustratie

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.