Wat kost Apple TV+ in Nederland?

Aan de lopende band blijft Apple TV+ steeds meer interessante titels toevoegen aan aanbod in Nederland. Zou jij daarom ook wel een abonnement op de streamingdienst willen afsluiten? Er zijn dan een paar opties en mogelijkheden. In dit artikel leggen we uit welke dat zijn en beantwoorden we dus vraag: wat kost Apple TV+?

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films en series op Apple TV+ kijken ✅

Wat kost Apple TV+: vier opties

Er zijn vier opties om een abonnement op Apple TV+ af te sluiten. Zo kun je gewoon voor een maandabonnement gaan (optie 1), profiteren van gratis abonnementen bij aanschaf van een Apple-device (optie 2) of Apple Music (optie 3) en kun je een Apple One-abonnement afsluiten (optie 4).

Optie 1: Maandabonnement van €9,99

Een normaal abonnement op Apple TV+ kost je €9,99 per maand. Dit Apple TV+-abonnement is te delen met je gezinsleden (maximaal vijf schermen), wordt automatisch verlengd totdat je het opzegt en is maandelijks opzegbaar. Een jaarabonnement heeft Apple TV+ op dit moment niet.

Ook goed om te weten: het abonnement komt met een gratis proefperiode van 7 dagen. Mocht je dus enkel het aanbod willen uitproberen, dan is dat ook mogelijk. 👉 Sluit een abonnement af en kijk een week gratis naar alle films en series op Apple TV+.

Optie 2: Drie maanden gratis bij Apple-device

Net een Apple-device aangeschaft, dus bijvoorbeeld een iPhone, Mac of iPad? Dan kun je profiteren van drie maanden gratis Apple TV+. Deze proefperiode biedt je de mogelijkheid om tijdelijk naar alle content van de streamingdienst te kijken zonder bijbehorende kosten. Na de proefperiode wordt het abonnement automatisch verlengd. Mocht je dit niet willen, dan is het belangrijk dat je het abonnement afzegt voordat de drie maanden voorbij zijn.

Per Apple ID is het overigens slechts één keer mogelijk om van de aanbieding te profiteren. En als je deel uitmaakt van een ‘Delen met gezin’-groep, kun je ook maar één keer met zijn allen gebruikmaken van de gratis proefperiode.

Optie 3: Studentenabonnement op Apple Music

Mocht je nou een student zijn aan een erkende universiteit of hogeschool, dan is een studentenabonnement op Apple Music een mogelijkheid. In plaats van de gebruikelijke €9,99 per maand, betaal je hiervoor €5,99. En je krijgt er dus ook tijdelijk gratis Apple TV+ bij. Een dergelijk abonnement kan afgesloten worden voor 48 maanden.

Optie 4: Apple One-abonnement

Met Apple One bundel je vier Apple-abonnementen voor €19,95 per maand, namelijk Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade en iCloud+. Zou je al deze abonnementen individueel afsluiten, dan ben je €9 per maand meer kwijt.

Bij een Apple One-abonnement is er verder sprake van een gratis proefperiode van één maand. Dit geldt voor alle abonnementen die je nog niet had. Had je dus nog geen Apple TV+, dan kun je daar nu een maand lang gratis naar kijken.

Hoe sluit ik een Apple TV+-abonnement af?

Het is heel eenvoudig om een abonnement af te sluiten. Hieronder hebben we het stap voor stap voor je uitgelegd.

  1. Ga naar de officiële website van Apple TV+
  2. Kies voor het juiste abonnement
  3. Voer je gegevens in
  4. Download de Apple TV+-app en begin direct met kijken

Meer informatie over de streamingdienst

Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op Apple TV+? Houd dan vooral onze website in de gaten, meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Bovendien geven wij altijd aan wanneer nieuwe films en series verwacht worden in onze wekelijkse Streamwijzer Top 10, dus neem ook zeker eens een kijkje bij die artikelen.


Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.