Wat is NPO Plus?

Hier vind je antwoord op de vraag: wat is NPO Start Plus? Ook vind je op Streamwijzer welke titels op NPO Start Plus staan. Dit vind je overzichtelijker in de lijst met NPO Start Plus aanbod. Die lijst wordt regelmatig bijgewerkt om hem zo up-to-date mogelijk te houden.

Wat is NPO Start Plus?

NPO Start Plus is een uitbreiding op het standaard aanbod van NPO Start, waar programma’s van de publieke omroep gratis terug te kijken zijn. Door NPO Start Plus kun je zelf bepalen wat je kijkt, wanneer je het kijkt en hoeveel afleveringen je kijkt. Een abonnement is de eerste proefmaand gratis en kost daarna maar €2.95 per maand. Er is geen reclame (behalve bij live TV) en je kunt opzeggen wanneer je wilt.

NPO Start Plus abonnement

Een abonnement op NPO Start Plus is de eerste proefmaand gratis. Daarna kost het maar €2.95 per maand, wat erg goedkoop is ten opzichte van de andere streamingdiensten. Je kunt ook de Streamwijzer Test doen om te kijken welke van de andere streamingdiensten het beste bij jou past. Hieronder zijn de kosten en voordelen van de grootste streamingdiensten samengevat in een tabel.

NetflixVideolandZiggoAmazon
Minimale prijs per maand na proefperiode€7,99€8,99€11,95€5,99
HD beschikbaarJaJaNeeJa
Ultra HD beschikbaarJaNeeNeeJa
Kijken op elke laptop, tablet, computer, spelcomputer, smartphone en tvJaJaNeeJa
Altijd opzegbaarJaJaJaJa
Gratis proefperiodeJa, een maandJa, twee wekenNeeJa, een maand
Grootte aanbod (schaal 1-5)5322
Aanbod eigen OriginalsJaJaNeeJa
Abonnement mogelijk zonder andere verplichtingenJaJaNeeJa

Aanbod van alle streamingdiensten in Nederland

Streamwijzer vergelijkt het aanbod van de streamingdiensten in Nederland. Momenteel is er overzicht van films en series op NetflixVideolandZiggo GO Movies & SeriesAmazon Prime Video, Film1, NPO Start Plus en NLZIET. Het aanbod per streamingdienst vind je hier: