Wat is NLZIET?

Hier vind je antwoord op de vraag: wat is NLZIET? Ook vind je op Streamwijzer welke titels op NLZIET staan. Dit vind je overzichtelijker in de lijst met NLZIET aanbod. Die lijst wordt regelmatig bijgewerkt om hem zo up-to-date mogelijk te houden.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s op NLZIET kijken ✅

Wat is NLZIET?

NLZIET is anders dan andere streamingdiensten door het feit dat je live naar 16 tv-zenders kan kijken die vallen onder NPO, RTL, SBS, Veronica en Net5. Je kunt programma’s met NLZIET tot 7 dagen terugkijken en hebt dus voor televisie kijken geen TV-abonnement meer nodig zoals voorheen.

Verder kijk je het aanbod van NPO Start Plus, RTL XL en KIJK allemaal in een app zonder reclame. Van dit aanbod kun je tot 365 dagen terugkijken en soms kun je ook vooruit kijken. Streamen via NLZIET kan op de TV, tablet, computer of smartphone met een of twee apparaten tegelijk op een abonnement. Een NLZIET abonnement kost €7.95 per maand en is altijd online opzegbaar.

NLZIET abonnement

Een abonnement op NLZIET kost €7.95 per maand. Je kunt ook de Streamwijzer Test doen om te kijken welke van de andere streamingdiensten het beste bij jou past. Hieronder zijn de kosten en voordelen van de grootste streamingdiensten samengevat in een tabel.

NetflixVideolandZiggoAmazon
Minimale prijs per maand na proefperiode€7,99€8,99€11,95€5,99
HD beschikbaarJaJaNeeJa
Ultra HD beschikbaarJaNeeNeeJa
Kijken op elke laptop, tablet, computer, spelcomputer, smartphone en tvJaJaNeeJa
Altijd opzegbaarJaJaJaJa
Gratis proefperiodeNeeJa, twee wekenNeeJa, een maand
Grootte aanbod (schaal 1-5)5322
Aanbod eigen OriginalsJaJaNeeJa
Abonnement mogelijk zonder andere verplichtingenJaJaNeeJa

Aanbod van alle streamingdiensten in Nederland

Streamwijzer vergelijkt het aanbod van de streamingdiensten in Nederland. Momenteel is er overzicht van films en series op NetflixVideolandZiggo GO Movies & SeriesAmazon Prime Video, Film1, NPO Start Plus en NLZIET. Het aanbod per streamingdienst vind je hier: