Waar kun je de documentaire ‘Wat Is Het Waard?’ online kijken?

In Wat Is Het Waard? delen drie journalisten, Sander Schimmelpenninck, Paul Vugts en Tara Lewis, hun persoonlijke verhaal. Zij vertellen over de doodsbedreigingen, intimidatie en stalking waar zij in hun werk mee te maken krijgen. De documentaire werd op zondag 26 mei uitgezonden. Misschien wil je dit wel zien, maar waar kun je de aflevering online kijken als je de uitzending gemist hebt? In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de documentaire ‘Wat Is Het Waard?’ online kijken?

De documentaire verscheen op zondag 26 mei op de buis. Hij werd om 22:55 uur uitgezonden op NPO 2. Maar hoe zit het met online kijken en terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Wat Is Het Waard? bij NLZIET. Omdat de documentaire op tv op NPO 2 werd uitgezonden, is het mogelijk om de aflevering online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je de documentaire niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Wat Is Het Waard? niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze docu is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Wat Is Het Waard? en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Waar kun je naar de documentaire ‘Wat Is Het Waard?’ op tv kijken?

De documentaire Wat Is Het Waard? wordt op tv om 22:55 uur op NPO 2 uitgezonden. Hierdoor kun je via NLZIET online live naar de uitzending kijken. Heb je de aflevering gemist? Dan staat deze vrijwel direct na de tv-uitzending op NLZIET.

➡️ Bekijk direct Wat Is Het Waard? op NPO 2 bij NLZIET.


Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.