Wat is Film1?

Hier vind je antwoord op de vraag: wat is Film1? Ook vind je op Streamwijzer welke titels op Film1 staan. Dit vind je overzichtelijker in de lijst met Film1 aanbod. Die lijst wordt regelmatig bijgewerkt om hem zo up-to-date mogelijk te houden.

Wat is Film1?

Film1 is anders dan de andere streamingdiensten doordat het geen series in het aanbod heeft. De streamingdienst kost na de eerste gratis proefweek maar €7.99 per maand voor een groot aanbod van heel veel nieuwe films. Al die films zijn in de lijst op deze pagina te vinden.

Streamen via Film1 kan op de TV, tablet, computer of smartphone. Een Film1 abonnement kost €7.99 per maand en is altijd online opzegbaar.

Film1 abonnement

Een abonnement op Film1 kost na de gratis eerste week een bedrag van €7.99 per maand. Je kunt ook de Streamwijzer Test doen om te kijken welke van de andere streamingdiensten het beste bij jou past. Hieronder zijn de kosten en voordelen van de grootste streamingdiensten samengevat in een tabel.

NetflixVideolandZiggoAmazon
Minimale prijs per maand na proefperiode€7,99€8,99€11,95€5,99
HD beschikbaarJaJaNeeJa
Ultra HD beschikbaarJaNeeNeeJa
Kijken op elke laptop, tablet, computer, spelcomputer, smartphone en tvJaJaNeeJa
Altijd opzegbaarJaJaJaJa
Gratis proefperiodeJa, een maandJa, twee wekenNeeJa, een maand
Grootte aanbod (schaal 1-5)5322
Aanbod eigen OriginalsJaJaNeeJa
Abonnement mogelijk zonder andere verplichtingenJaJaNeeJa

Aanbod van alle streamingdiensten in Nederland

Streamwijzer vergelijkt het aanbod van de streamingdiensten in Nederland. Momenteel is er overzicht van films en series op NetflixVideolandZiggo GO Movies & SeriesAmazon Prime Video, Film1, NPO Start Plus en NLZIET. Het aanbod per streamingdienst vind je hier: