Waar kun je de Meiland-podcast ‘Wat Goéééd’ luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de Meiland-podcast ‘Wat Goéééd’ luisteren kunnen. Elke week bespreken Martien Meiland en Erica Renkema hierin de laatste nieuwtjes met een positieve insteek. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

Bij welke streamingdienst kun je naar ‘Wat Goéééd – De positieve podcast met Martien Meiland en Erica Renkema’ luisteren?

Dikke kans dat je ze kent van televisie, specifiek van het razend populaire realityprogramma Chateau Meiland: Martien Meiland en Erica Renkema. In kun eigen podcast bespreken ze de laatste nieuwtjes met een positieve insteek. Niet geheel verrassend is dan ook de gekozen titel voor de show: Wat Goéééd – De positieve podcast met Martien Meiland en Erica Renkema.

Meerdere populaire podcasts zijn recentelijk verhuisd van een brede beschikbaarheid op al je favoriete podcastapps naar het exclusieve aanbod van de podcastapp Podimo. Bij de podcast ‘Wat Goéééd’ van de Meilandjes is dat echter niet het geval. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel naar de eerdergenoemde podcast kunt luisteren.

✅ PodimoHier kun je naar alle nieuwe afleveringen luisteren, maar daarnaast ook naar de oude uitzendingen.
📺 NLZIET➡️ Ga meteen naar Chateau Meiland bij NLZIET. De podcast is hier namelijk niet te beluisteren, maar via KIJK zijn alle oude en nieuwe afleveringen van het realityprogramma wel bij NLZIET te zien. Net als hun andere programma Chateau Bijstand. Je kijkt nu 14 dagen gratis.
SpotifyIn de grote bibliotheek van Spotify’s muziek en podcasts is deze show ook terug te vinden.
Apple PodcastsBij Apple Podcasts kun je tevens luisteren naar alle afleveringen van de podcast van de Meilandjes.
Google PodcastsGoogle Podcasts heeft deze productie ook aan haar aanbod toegevoegd.

Verhaal en beelden van ‘Wat Goéééd – De positieve podcast met Martien Meiland en Erica Renkema’

Martien Meiland en Erica Renkema bespreken wekelijks de laatste nieuwtjes met een positieve insteek. Er is namelijk al zoveel ellende en negativiteit in de wereld. In deze podcast hebben ze het daarom alléén maar over de goede en mooie dingen in het leven. Althans, dat gaan ze proberen… Zelf kunnen ze namelijk ook een flink potje klagen. Tijd om het eens over een andere boeg te gooien!

Zo bespreken deze ‘positivo’s’ hun persoonlijke hoogtepunten, kiezen ze uit dilemma’s, gaan ze positief roddelen, bekijken ze het minder leuke nieuws van de zonnige kant én geven ze elkaar opbouwende kritiek. Ook interviewen Martien en Erica, op hun geheel eigen wijze, elke week een bekende gast. Hieronder bekijk je een fragment van het YouTube-kanaal van deze podcast.

Streaming informatie over de podcast

TitelWat Goéééd – De positieve podcast
Jaar2022-
SoortPodcast
TaalNederlands
CategorieActualiteiten, Entertainment
PresentatorenMartien Meiland, Erica Renkema

Synopsis: Podimo