Warrior Nun seizoen op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Heb jij enorm genoten van het eerste seizoen van Warrior Nun? Zat jij door de gigantische cliffhanger op het einde van het eerste deel op het puntje van je stoel en kun je niet wachten tot er een vervolg aankomt? Wij houden je in dit artikel op de hoogte! Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Warrior Nun seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Warrior Nun over?

Ava (een jonge vrouw gespeeld door Alba Baptista) wordt wakker uit de dood met een goddelijk artefact in haar rug door de kracht van de halo van een engel. Aan haar is nu de taak om de volgende Warrior Nun te worden. Zij moet de strijd aan gaan met demonen om de duisternis te verdrijven. Ava raakt zo verstrikt in een oorlog tussen de krachten van de Hemel en de Hel.

Titel: Warrior Nun
Soort: Serie
Jaar: 2020
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Drama, Fantasy
Makers: Simon Barry
Cast: Toya Turner, Alba Baptista, Lorena Andrea
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Warrior Nun op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Warrior Nun seizoen 2 op Netflix Nederland?

Deze Netflix serie is gebaseerd op populaire stripboeken (de manga Warrior Nun Arela uit 1994 met 17 series). Daardoor is er meer dan genoeg materiaal te vinden voor volgende seizoenen. Wanneer Ava aan het einde van het eerste deel oog in oog komt te staan met keihard verraad, ontstaat er een enorme cliffhanger. Hierover heeft de showrunner van de serie, Simon Barry (o.a. bekend van Continuum), aangegeven dat hij hoopt op een tweede seizoen en dat er door zijn schrijvers al aan een vervolgdeel wordt verwacht.

Zo wordt er al enigszins gehint op de loop van het verhaal in het tweede seizoen van de serie. Simon Barry geeft in interviews aan dat hij meer zou willen vertellen over een aantal mysteries in seizoen 1, maar ook wat er met zuster Lilith (gespeeld door Lorena Andrea) gebeurde voor de halo. Hij vertelt dat hij het verhaal van de halo tegelijkertijd een mysterie en een tegenstelling wilde laten zijn, zodat de kijker nog meer benieuwd zou zijn naar het tweede seizoen als dat er zou komen. Op die manier kan hij het publiek een beetje plagen met de geschiedenis van de halo, wat het is en hoe Adriel eraan kwam. Simon Barry hoopt dat hij het vervolgseizoen kan gebruiken om de mythologie meer te verklaren, maar ondertussen het publiek nog meer te plagen met mysterie.

Wanneer komt Warrior Nun seizoen 2 op Netflix Nederland?

De komst van het tweede seizoen van Warrior Nun is door Netflix officieel bevestigd. Momenteel weten we echter nog niets over de release datum, al is de komst van een nieuw deel voor 2021 in ieder geval onwaarschijnlijk. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws via je mail bekendgemaakt worden.

→ Vergelijkbare series met Warrior Nun vind je hier 🍿

Komt er een Warrior Nun seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niets over de mogelijke komst van een deel 3. Zodra we meer weten, zal het nieuws op Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Warrior Nun seizoen 2?

Er is nog geen trailer van een tweede seizoen, maar natuurlijk al wel van het tweede!