Waar kan ik de serie Warrior Nun (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie Warrior Nun uit 2020. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 6.9 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Warrior Nun uit 2020 online kijken?

Netflix: Deze titel is te bekijken op Netflix. Ga direct naar de serie op Netflix.

Verhaal van Warrior Nun (2020)

Na te zijn ontwaakt in een lijkenhuis ontdekt een weesjongen dat ze nu superkrachten bezit als de uitverkoren halodrager voor een geheime sekte van demonenjagende nonnen.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2020
Categorie: Actie, Drama, Fantasy
Makers: Simon Barry
Cast: Alba Baptista, Toya Turner, Kristina Tonteri-Young
IMDb: 6.9 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.