Wanneer komt ‘You’ seizoen 5 op Netflix?

Joe Goldberg was in het voorjaar van 2023 eindelijk terug op Netflix. Deze keer noemt hij zichzelf Professor Jonathan Moore en kruipt hij in de rol van de onvrijwillige detective. Er loopt namelijk nóg een moordenaar rond in zijn nieuwe woonplaats Londen. Maar is dit het einde van de serie of komen er nog meer afleveringen? En wanneer komt You seizoen 5 op Netflix? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

Komt er een ‘You’ seizoen 5?

Goed nieuws, want Netflix heeft een paar weken na de release van seizoen 4B laten weten dat er ook een vijfde seizoen zal volgen. Dit deden ze via hun social media-kanalen. Kleine kanttekening: direct werd ook bekendgemaakt dat seizoen 5 helaas het laatste zal zijn. Nog één keer keert Joe Goldberg dus terug.

Hoofdrolspeler Penn Badgley liet eerder al weten dat hij een vijfde seizoen zeker zag zitten. Zo zei hij in een interview met Entertainment Today dat het einde van het vierde seizoen wat hem betreft niet het meest bevredigende einde was geweest.

🗣️ “Ik kan natuurlijk niet spoilen, maar ik denk dat als er geen vijfde seizoen zal komen, dit een enigszins bevredigend einde zou zijn. Joe is op dit punt een postmodern icoon geworden. Het is een populaire gast, maar… er moet, wat mij betreft, een meer doordachte, bevredigende conclusie zijn.”
– Acteur Penn Badgley

Wanneer komt ‘You’ seizoen 5 op Netflix Nederland?

Het is dus al bekend dát er een vijfde seizoen van You komt, maar we weten nog niet wanneer we er dan naar kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streaminggigant ons een meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘You’ over?

Nadat zijn oude leven in vlammen is opgegaan, vlucht Joe Goldberg naar Europa om aan zijn “rommelige” verleden te ontsnappen, een nieuwe identiteit aan te nemen en, natuurlijk, de ware liefde na te jagen. Maar al snel bevindt Joe zich in een vreemde rol van onwillige detective wanneer hij ontdekt dat hij niet de enige moordenaar in Londen is. Nu hangt zijn toekomst af van het identificeren en het stoppen van de persoon die het gemunt heeft op zijn nieuwe vriendengroep van uber-rijke socialites…

TitelYou
Jaar2018-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieMisdaad, Drama
IMDb7,7 uit 250.000 stemmen
MakersGreg Berlanti, Sera Gamble
CastPenn Badgley, Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Niccy Lin, Aidan Cheng, Brad Alexander, Ozioma Whenu, Eve Austin

Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.