Wanneer komt ‘Yellowstone’ seizoen 6 op SkyShowtime?

Hoewel het vijfde seizoen van hitserie Yellowstone nog in volle gang is op SkyShowtime (we zitten nog te wachten op afleveringen 9 tot 14), zijn veel mensen ook al benieuwd naar het vervolg. Is het hierna eigenlijk klaar of hoeven we nog helemaal geen afscheid te nemen van de serie? Oftewel: komt er een Yellowstone seizoen 6 op SkyShowtime? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Yellowstone’ seizoen 6?

Op dit moment is het nog niet bekend of er een zesde seizoen van Yellowstone komt. Deadline liet in februari van dit jaar wel weten dat het einde van de serie misschien in zicht is. De show van regisseur Taylor Sheridan zou volgens hun berichtgeving gaan eindigen om plaats te maken voor onder meer een spin-off met Matthew McConaughey. Dit is echter nog niet bevestigd, dus op dit moment is nog niks zeker.

We hebben sowieso nog een aantal afleveringen tegoed. Het vijfde seizoen van Yellowstone ging op maandag 14 november in première op SkyShowtime, maar na maandag 2 januari (toen de achtste aflevering verscheen) bleef het ineens stil. Wat blijkt: dit seizoen van de serie verschijnt in twee delen. Er staan nog zes afleveringen op het programma (aflevering 9-14), maar een exacte releasedatum is hiervoor nog niet bekend.

Wanneer komt ‘Yellowstone’ seizoen 6 op SkyShowtime?

Het is nog niet bekend óf en wanneer we naar het zesde seizoen van Yellowstone kunnen kijken. Op deze pagina zullen we het laatste nieuws bijhouden en laten we het direct weten als een nieuw seizoen bevestigd is.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Wanneer komt ‘Yellowstone’ seizoen 5 deel 2 op SkyShowtime?

Wanneer het tweede deel van seizoen 5 te zien zal zijn, is op dit moment ook nog niet bekend. Paramount heeft wel al laten weten dat het in de zomer van 2023 zover is. Dit deden ze met een spannende teaser, die je hieronder bekijkt.

Uiteindelijk levert dit het onderstaande uitzendschema op, waarbij de releasedatum van de tweede helft van seizoen 5 voor nu op “zomer 2023” gezet is. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streaminggigant ons een exacte releasedatum geeft.

AfleveringTitelWeekdagReleasedatum
1“One Hundred Years Is Nothing”Maandag14 november 2022
2“The Sting of Wisdom”Maandag14 november 2022
3“Tall Drink of Water”Maandag21 november 2022
4“Horses in Heaven”Maandag28 november 2022
5“Watch ‘Em Ride Away”Maandag5 december 2022
6“Cigarettes, Whiskey, a Meadow and You”Maandag12 december 2022
7“The Dream Is Not Me”Maandag19 december 2022
8“A Knife and No Coin”Maandag2 januari 2023
Pauze
9NNBNNBZomer 2023
10NNBNNBZomer 2023
11NNBNNBZomer 2023
12NNBNNBZomer 2023
13NNBNNBZomer 2023
14NNBNNBZomer 2023

Waar gaat het verhaal van ‘Yellowstone’ over?

John Dutton, eigenaar van een ranch die al generaties lang in de familie is, verdedigt zijn bezit tegen nietsontziende projectontwikkelaars, inheemse reservaten en andere vijanden die hem zijn land willen afnemen.

TitelYellowstone
Jaar2018-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Western
IMDb8,7 uit 130.000 stemmen
MakersJohn Linson, Taylor Sheridan
CastIan Bohen, Kevin Costner, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White, Gil Birmingham, Denim Richards, Danny Huston, Mo Brings Plenty, Forrie J. Smith, Atticus Todd, Wendy Moniz

Veelgestelde vragen


Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.