Wanneer komt ‘Yellowstone’ seizoen 5 deel 2 op SkyShowtime?

Vanaf 14 november 2022 was het gloednieuwe seizoen van Yellowstone te zien op SkyShowtime, maar zoals je misschien wel gemerkt hebt is het tweede deel van seizoen 5 nog steeds niet te zien. Wanneer keert de serie terug naar de streamingdienst? Oftewel: wanneer komen afleveringen 9 tot 14 van Yellowstone seizoen 5 op SkyShowtime? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Alles over ‘Yellowstone’ seizoen 5 deel 2

In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten over Yellowstone seizoen 5 deel 2, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
📅 Wanneer komt de rest van Yellowstone seizoen 5?
🍿 Waar gaat het verhaal over?
Komt er een seizoen 6?

Wanneer komt ‘Yellowstone’ seizoen 5 deel 2 op SkyShowtime?

In november 2022 was het gloednieuwe seizoen van Yellowstone wekelijks te zien op SkyShowtime en op maandag 2 januari 2023 werd alweer de achtste aflevering live gezet. Daarna verschenen er geen nieuwe afleveringen meer. Dit komt doordat de achtste episode de finale was van het eerste deel van seizoen 5, maar een tweede deel nog moet volgen. In plaats van tien afleveringen in totaal bestaat dit seizoen dus uit veertien afleveringen, live gezet in twee delen.

Maar wanneer zijn afleveringen 9-14 van Yellowstone seizoen 5 te zien? Op dit moment is een exacte releasedatum nog niet met ons gedeeld. Eerder liet Paramount weten dat het in november 2023 zover zou zijn, maar nu wordt gezegd dat het door de stakingen in Hollywood “highly unlikely” is dat we nog in 2023 van het vervolg van de serie kunnen genieten.

Uiteindelijk levert dit het onderstaande uitzendschema op, waarbij de releasedatum van de tweede helft van seizoen 5 voor nu op “2024” gezet is. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streaminggigant ons een exacte releasedatum geeft.

AfleveringTitelWeekdagReleasedatum
1“One Hundred Years Is Nothing”Maandag14 november 2022
2“The Sting of Wisdom”Maandag14 november 2022
3“Tall Drink of Water”Maandag21 november 2022
4“Horses in Heaven”Maandag28 november 2022
5“Watch ‘Em Ride Away”Maandag5 december 2022
6“Cigarettes, Whiskey, a Meadow and You”Maandag12 december 2022
7“The Dream Is Not Me”Maandag19 december 2022
8“A Knife and No Coin”Maandag2 januari 2023
Pauze
9NNBMaandag?2024
10NNBMaandag?2024
11NNBMaandag?2024
12NNBMaandag?2024
13NNBMaandag?2024
14NNBMaandag?2024

Waar gaat het verhaal van ‘Yellowstone’ over?

John Dutton, eigenaar van een ranch die al generaties lang in de familie is, verdedigt zijn bezit tegen nietsontziende projectontwikkelaars, inheemse reservaten en andere vijanden die hem zijn land willen afnemen.

TitelYellowstone
Jaar2018-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Western
IMDb8,7 uit 130.000 stemmen
MakersJohn Linson, Taylor Sheridan
CastIan Bohen, Kevin Costner, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White, Gil Birmingham, Denim Richards, Danny Huston, Mo Brings Plenty, Forrie J. Smith, Atticus Todd, Wendy Moniz

Komt er een ‘Yellowstone’ seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

We hebben goed en slecht nieuws. Dit artikel begonnen we met een positieve noot, namelijk de releasedatum van deel 2 van de vijfde set afleveringen van Yellowstone. Het slechte nieuws is dat dit het laatste deel zal zijn. Dat was echter voor sommigen een verrassing, want een van de acteurs gaaf eerder tegenover Screen Rant aan “verbaasd te zullen zijn als er geen zesde en zevende seizoen van Yellowstone volgen”. Toch is het helaas niet anders: de serie zal binnenkort ten einde komen.


Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.