Wanneer komen afleveringen 9-14 van ‘Yellowstone’ seizoen 5 op SkyShowtime?

Vanaf 14 november 2022 was het gloednieuwe seizoen van Yellowstone te zien op SkyShowtime, maar zoals je misschien wel gemerkt hebt komen er nu geen nieuwe afleveringen meer online. En dit terwijl het vijfde seizoen nog zes afleveringen zou tellen. Wanneer keert de serie terug naar de streamingdienst? Oftewel: wanneer komen afleveringen 9 tot 14 van Yellowstone seizoen 5 op SkyShowtime? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Wanneer komt ‘Yellowstone’ seizoen 5 deel 2 op SkyShowtime?

Vanaf 14 november 2022 was het gloednieuwe seizoen van Yellowstone te zien op SkyShowtime en op maandag 2 januari 2023 werd alweer de achtste aflevering live gezet. Daarna verschenen er geen nieuwe afleveringen meer. Dit komt doordat de achtste episode de finale was van het eerste deel van seizoen 5, maar een tweede deel nog moet volgen. In plaats van tien afleveringen in totaal bestaat dit seizoen dus uit veertien afleveringen, live gezet in twee delen.

Maar wanneer zijn afleveringen 9-14 van Yellowstone seizoen 5 te zien? Op dit moment is een exacte releasedatum nog niet met ons gedeeld, maar Paramount heeft laten weten dat het in de zomer van 2023 zover is. Dit deden ze met een spannende teaser, die je hieronder bekijkt.

Yellowstone Season 5 Returns This Summer | Paramount Network

Uiteindelijk levert dit het onderstaande uitzendschema op, waarbij de releasedatum van de tweede helft van seizoen 5 voor nu op “zomer 2023” gezet is. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streaminggigant ons een exacte releasedatum geeft.

AfleveringTitelWeekdagReleasedatum
1“One Hundred Years Is Nothing”Maandag14 november 2022
2“The Sting of Wisdom”Maandag14 november 2022
3“Tall Drink of Water”Maandag21 november 2022
4“Horses in Heaven”Maandag28 november 2022
5“Watch ‘Em Ride Away”Maandag5 december 2022
6“Cigarettes, Whiskey, a Meadow and You”Maandag12 december 2022
7“The Dream Is Not Me”Maandag19 december 2022
8“A Knife and No Coin”Maandag2 januari 2023
Pauze
9NNBNNBZomer 2023
10NNBNNBZomer 2023
11NNBNNBZomer 2023
12NNBNNBZomer 2023
13NNBNNBZomer 2023
14NNBNNBZomer 2023

Waar gaat het verhaal van ‘Yellowstone’ over?

John Dutton, eigenaar van een ranch die al generaties lang in de familie is, verdedigt zijn bezit tegen nietsontziende projectontwikkelaars, inheemse reservaten en andere vijanden die hem zijn land willen afnemen.

TitelYellowstone
Jaar2018-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Western
IMDb8,7 uit 130.000 stemmen
MakersJohn Linson, Taylor Sheridan
CastIan Bohen, Kevin Costner, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White, Gil Birmingham, Denim Richards, Danny Huston, Mo Brings Plenty, Forrie J. Smith, Atticus Todd, Wendy Moniz

Komt er een ‘Yellowstone’ seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

We weten op dit moment nog niet zeker of er na het vijfde seizoen een vervolg komt. Een van de acteurs geeft tegenover Screen Rant wel aan “verbaasd te zullen zijn als er geen zesde en zevende seizoen van Yellowstone volgen”. Dat belooft veel goeds! Op de website en social media-kanalen van Streamwijzer houden we je op de hoogte van Yellowstone seizoen 6.


Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie Yellowstone online kijken?

    Yellowstone is gedistribueerd door Paramount en is in Nederland daarom te zien op SkyShowtime. We verwachten de serie niet op andere streamingdiensten als Netflix, Disney+, HBO Max of Amazon Prime Video.

  • Wanneer komt deel 2 van ‘Yellowstone’ seizoen 5 op SkyShowtime?

    Seizoen 5 van Yellowstone is opgedeeld in twee delen. De eerste acht afleveringen staan al op SkyShowtime, maar de overige zes moeten nog volgen. Volgens Paramount zal dit in de zomer van 2023 zijn. Zodra we een exacte releasedatum van afleveringen 9-14 te horen krijgen, laten we het je als eerste weten via je mail.


Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.