Wanneer komt ‘XO, Kitty’ seizoen 2 op Netflix?

Het bijdehante zusje van To All The Boys I’ve Loved Before‘s Lara Jean heeft haar eigen serie gekregen op Netflix en ook dit is weer een waar succes. Daarom krijgen we veel vragen binnen over het vervolg. Blijft het hierbij of liggen ons nog meer verhalen in het verschiet? Oftewel: komt er een XO, Kitty seizoen 2 op Netflix? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

Komt er een ‘XO, Kitty’ seizoen 2?

De serie is in mei 2023 in première gegaan op Netflix en werd zeer goed ontvangen. Toch heeft Netflix tot op heden nog niet bekendgemaakt of er ook een tweede seizoen gaat komen. Meestal doen ze dat in de eerste weken of maanden na de release. We moeten dus nog even geduld hebben. Zodra we meer weten, laten we dat uiteraard direct weten op deze pagina.

XO, Kitty | Official Trailer | Netflix

Wanneer komt ‘XO, Kitty’ seizoen 2 op Netflix Nederland?

Op dit moment is het nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van XO, Kitty komt. Ook de releasedatum is er dus nog niet. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘XO, Kitty’ over?

De jonge koppelaarster Kitty gaat naar de kostschool van haar overleden moeder in Seoel. Als ze daar wordt herenigd met haar vriend, ontvouwt zich een nieuw liefdesverhaal.

TitelXO, Kitty
SoortSerie
Jaar2023
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
IMDb6,8 uit 3.100 stemmen
MakerJenny Han
CastAnna Cathcart, Minyoung Choi, Gia Kim, Sang Heon Lee, Anthony Keyvan, Peter Thurnwald

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘XO, Kitty’ online kijken?

    XO, Kitty is op dit moment alleen op Netflix te zien, omdat het een Original-serie van de streamingdienst is. Daarom zal de serie niet te zien zijn op Videoland, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  • Wanneer komt seizoen 2 van ‘XO, Kitty’ op Netflix in Nederland?

    Op dit moment is het nog niet bekend óf en wanneer het tweede seizoen van XO, Kitty verwacht wordt. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.