Wanneer komt ‘X-Men 97’ seizoen 2 op Disney+?

De X-Men zijn terug. Na X-Men: The Animated Series uit de jaren 90 is het eindelijk tijd om het verhaal te vervolgen. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen. Maar hoe zit het met de toekomst van de serie? Komt er een X-Men ’97 seizoen 2? En wanneer dan? In dit artikel beantwoorden we al deze vragen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt er een ‘X-Men 97’ seizoen 2?

Op woensdag 20 maart ging X-Men ’97 in première op Disney+. De animatieserie volgt de X-Men weer, die voor nieuwe uitdagingen komen te staan. Veel stemacteurs van de originele serie, X-Men: The Animated Series uit 1992-1997, zijn er weer bij en dus is deze serie onmisbaar voor veel Marvel-fans. Maar komt er eigenlijk een tweede seizoen?

We hebben goed nieuws, want op dit moment zijn een tweede en zelfs derde seizoen al in de maak. Al voordat de serie verscheen hadden de makers er zoveel vertrouwen in dat ze begonnen met de ontwikkeling van nieuwe afleveringen.

Wanneer komt ‘X-Men 97’ seizoen 2 op Disney+?

Op dit moment weten we dus wel dát er een tweede seizoen komt. Het is echter nog niet bekend wanneer het verschijnt. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Op de hoogte blijven van het aanbod van Disney+? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen. Tot die tijd kijk je iedere woensdag naar wekelijkse afleveringen van seizoen 1 op Disney+. Hieronder hebben we het uitzendschema voor je op een rijtje gezet.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“To Me, My X-Men”Woensdag20 maart 2024
2“Mutant Liberation Begins”Woensdag20 maart 2024
3“Fire Made Flesh”Woensdag27 maart 2024
4“Motendo/LifeDeath – Pt 1”Woensdag3 april 2024
5“Remember It”Woensdag10 april 2024
6“LifeDeath – Pt 2”Woensdag17 april 2024
7“Bright Eyes”Woensdag24 april 2024
8“Tolerance is Extinction – Pt 1”Woensdag1 mei 2024
9“Tolerance is Extinction – Pt 2”Woensdag8 mei 2024
10“Tolerance is Extinction – Pt 3”Woensdag15 mei 2024

Verhaal en trailer van de serie

X-Men ’97 keert terug naar het iconische tijdperk van de jaren 90 waarin de X-Men, een groep mutanten die hun bijzondere gaven gebruiken om een wereld te beschermen die hen haat en vreest, als nooit tevoren worden uitgedaagd en gedwongen worden geconfronteerd met een gevaarlijke en onverwachte nieuwe toekomst.


Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.