Wanneer komt ‘The Witcher’ seizoen 3 deel 2 op Netflix?

The Witcher was in 2023 terug. Op donderdag 29 juni zijn de eerste vijf afleveringen in het aanbod van de streaminggigant verschenen, maar zoals we tegenwoordig wel gewend zijn heeft Netflix besloten het seizoen in twee delen op te hakken. We hebben dus nog drie afleveringen tegoed. Veel mensen vragen zich af wanneer we daar naar kunnen kijken en daarom beantwoorden we hier de vraag: wanneer komt The Witcher seizoen 3 deel 2 op Netflix?

Wanneer is ‘The Witcher’ seizoen 3 deel 2 te zien op Netflix in Nederland?

Grote series verschijnen tegenwoordig steevast in twee delen op Netflix. Ook bij het derde seizoen van The Witcher is dit weer het geval. Deel 1 bevat de eerste vijf afleveringen en verscheen op donderdag 29 juni in het aanbod. Deel 2 bestaat uit de laatste drie afleveringen en die kunnen we op donderdag 27 juli verwachten. Hieronder vind je het uitzendschema van het derde seizoen.

AfleveringWeekdagDatum
1Donderdag29 juni 2023
2Donderdag29 juni 2023
3Donderdag29 juni 2023
4Donderdag29 juni 2023
5Donderdag29 juni 2023
6Donderdag27 juli 2023
7Donderdag27 juli 2023
8Donderdag27 juli 2023

Waar gaat het verhaal van ‘The Witcher’ over?

Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.

TitelThe Witcher
Jaar2019-
SoortSerie
TaalEngels
Duur5 seizoenen
CategorieActie, Avontuur, Fantasy
IMDb8,1 uit 522.000 stemmen
MakerLauren Schmidt
CastHenry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni, Lars Mikkelsen, Joey Batey, Jodhi May, Björn Hlynur Haraldsson, Judit Fekete
The Witcher: Season 3 | Official Trailer #2 | Netflix

Komt er een The Witcher seizoen 4 of is S3 het laatste van de serie?

Als je een groot fan bent van The Witcher zal dit je vast niet ontgaan zijn, maar er komen nog zeker twee seizoenen aan van de populaire serie. Er is wel één kanttekening en dat is dat Henry Cavill de rol van Geralt in seizoen 4 en 5 niet zal verkondigen. Het stokje zal worden overgenomen door Liam Hemsworth, de broer van Thor-acteur Chris Hemsworth.

Wanneer seizoen 4 precies zal verschijnen, is op dit moment nog niet bekend. We weten wel al dat het hoogstwaarschijnlijk niet voor 2025 zal zijn, dus we moeten nog even geduld hebben.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.


Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘The Witcher’ online kijken?

    The Witcher is op dit moment alleen op Netflix te zien, omdat het een Original-serie van de streamingdienst is. Daarom zal de serie niet te zien zijn op Videoland, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  • Wanneer komt seizoen 3 deel 2 van ‘The Witcher’ op Netflix in Nederland?

    Netflix heeft de releasedatum van seizoen 3B (de laatste drie afleveringen) al met ons gedeeld. Je vindt de datum op deze pagina.


Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.