Wanneer komt ‘Winter Vol Liefde’ op tv? | B&B Vol Liefde

Het razend populaire kijkcijferkanon B&B Vol Liefde is helaas tot een einde gekomen, maar gelukkig hoef je het programma niet al te lang te missen. Nog dit najaar staat het eerste seizoen van de spin-off Winter Vol Liefde op het programma. Maar wanneer komt dit precies op tv?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Wanneer komt ‘Winter Vol Liefde’ op tv?

Na de reünie van B&B Vol Liefde kunnen we alweer gaan uitkijken naar Winter Vol Liefde. Deze winterse versie van het razend populaire programma is binnenkort te bekijken op RTL. Maar welke datum kunnen we in onze agenda zetten?

Jammer genoeg is het op dit moment nog niet bekend wanneer Winter Vol Liefde precies zal verschijnen. We weten wel dat het ‘dit najaar’ zover zal zijn, maar een precieze releasedatum kunnen we je op dit moment nog niet geven. Wordt vervolgd!

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? ➝ Houd vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Wat houdt ‘Winter Vol Liefde’ precies in?

De spin-offserie volgt vijf Nederlanders die in winterse gebieden op zoek gaan naar de liefde. Het draait deze keer dus niet specifiek om B&B-eigenaren, maar wel om mensen die ons koude kikkerlandje hebben verlaten om nóg meer kou op te zoeken en ergens anders hun droom na te jagen.

Inmiddels zijn ook de kandidaten al bekend. De 55-jarige Marco runt in Noorwegen een boetiekhotel, de 51-jarige Edith verhuurt appartementen in Tirol, de 29-jarige Saul heeft een makelaarsbedrijf in Zwitserland, de 43-jarige Guido heeft een kampeerterrein in het Zweedse Lapland en de 26-jarige Benjamin werkt in de horeca in een Zwitsers skigebied. Dit najaar zien we hoe het ze vergaat. Bevalt dit nou, dan weten we gelukkig nu al dat er ook een tweede seizoen zal volgen. Dat is waarschijnlijk in het najaar van 2024 te zien.

Alles over B&B Vol Liefde 2023

Het derde seizoen van B&B Vol Liefde was sinds maandag 10 juli iedere werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. We volgden deze keer Joy (26) uit Spanje, Marian (69) uit Portugal, Walter (54) uit Frankrijk, Bram (30) uit Zweden, Debbie (62) uit Spanje, Leendert (69) uit België, Petri (60) uit Frankrijk en Martijn (47) uit Thailand.

Alle afleveringen zijn inmiddels te zien en kijkers reageren er weer enorm enthousiast op. Nog niet aan toegekomen? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

Eerste beelden van B&B Vol Liefde!

Synopsis: RTL
Afbeelding ter illustratie

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.