Wanneer komt de reünie van ‘Winter Vol Liefde’ op Videoland en op tv?

Na een razend populaire reeks afleveringen van B&B Vol Liefde afgelopen zomer hebben we in het najaar mogen genieten van de nieuwe variant Winter Vol Liefde. Nu is de vraag of deze datingshow net als zijn voorganger ook zal worden afgesloten met een speciale reünie. En zoja, wanneer zal deze slotaflevering dan te zien zijn op tv, Videoland en NLZIET?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Zomerse versie van ‘Winter Vol Liefde’ kreeg voor het eerst een reünie

Als je één tv-hit van deze zomer aan mag wijzen, dan schieten je gedachten natuurlijk al snel naar het kijkcijferkanon B&B Vol Liefde. Deze voorloper van de najaarsversie Winter Vol Liefde genoot alweer van zijn derde seizoen en heel Nederland leek in de ban van de zoektocht naar de ware liefde in het zonnige zuiden. Uiteindelijk bleek het programma zelfs zo’n enorme publiekstrekker dat het samen met Oogappels en De Oranjezomer was genomineerd voor Gouden Televizier-Ring van 2023. Die ging echter uiteindelijk naar de eerstgenoemde Nederlandse dramaserie.

Maar liefst 33 uur lang kon men deze zomer dus kijken naar B&B Vol Liefde en ten slotte kwam er ook nog eens een kers op de taart. Voor het eerst besloot RTL namelijk van de laatste aflevering een extra bijzondere te maken. Direct na het einde van dit tv-seizoen van B&B Vol Liefde werd er een speciale reünie-aflevering uitgezonden. Hierin ging Art Rooijakkers op zoek naar definitieve antwoorden op belangrijke vragen. Want hadden de singles de ware liefde deze zomer weten te vinden? En hoe was het hen en de potentiële partners vergaan sinds de opnames?

Voorlopig geen speciale reünie-aflevering van ‘Winter Vol Liefde’ op tv of Videoland

Helaas heeft RTL blijkbaar vooralsnog besloten om bij de winterse versie níét zo’n reünie te organiseren. Tot op heden is namelijk nog niets bekendgemaakt over een extra uitzending na het reguliere seizoen. En dat terwijl alle normale episodes inmiddels, op donderdag 4 januari 2024, al uitgezonden zijn bij Videoland. De slotaflevering op tv en NLZIET volgt aankomende week op donderdag de 11e.

‘Good Luck Guys’ bewijst dat de plannen nog zouden kunnen veranderen

Maar betekent dit écht dat er geen weerzien van onze liefdevolle realitysterren zal volgen? Dat weten we nog niet eens zo zeker. Plannen kunnen namelijk best nog eens veranderen in de loop der tijd. Winter Vol Liefde was misschien niet net zo’n groot succes als zijn zomerse tegenhanger, maar het lijkt er absoluut op dat het programma goed bekeken is.

Een voorbeeld van een realityshow met een laat ingelaste reünie is Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter. Dit programma werd in november en december van 2023 uitgezonden door Prime Video en bleek een regelrecht kijkcijferkanon. Vandaag, op de dag dat de slotaflevering van Winter Vol Liefde bij concurrent Videoland online verscheen, liet het video on demand-platform van Amazon weten dat er tóch nog een reünie komt. Dat bleek uit het bijgewerkte overzicht van nieuwe films en series op Amazon Prime Video in januari 2024.

Er is dus nog een klein sprankje hoop voor Winter Vol Liefde, al kunnen we niks beloven. Natuurlijk zullen we je als eerste via je mail op de hoogte houden als er nog een reünie-aflevering komt en daarnaast lees je er ook alles over via onze website en social media kanalen.