Wanneer is ‘Winter Vol Liefde’ opgenomen?

Het eerste seizoen van Winter Vol Liefde komt bijna tot een einde. Vier weken lang hebben we kunnen genieten van de perikelen van vijf vrijgezellen in winterse gebieden. Misschien ben je benieuwd wanneer het eerste seizoen van Winter Vol Liefde eigenlijk is opgenomen. Hoe lang geleden waren de opnames? Wij zochten het uit.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Wanneer is seizoen 1 van ‘Winter Vol Liefde’ opgenomen?

In januari 2023 werden we tijdens een uitzending van RTL Boulevard voorgesteld aan de vijf kandidaten van Winter Vol Liefde. Geïnteresseerden konden zich opgeven en sommigen van hen werden al heel snel uitgenodigd in de winterse gebieden.

De opnames vonden namelijk nog in het staartje van de winter van 2023 plaats, rond maart. Het duurde daarna dus wel even voordat de serie op tv was, want pas in december was de eerste uitzending te zien.

Komt er een reünieaflevering van ‘Winter Vol Liefde’?

Het is dus al ongeveer negen maanden geleden dat de opnames plaatsvonden. Veel mensen vragen zich dan ook af hoe het er nu voor staat met de singles en of er een reünieaflevering op de planning staat. B&B Vol Liefde kreeg dit afgelopen zomer namelijk wel, zodat we antwoorden kregen op vragen als: hebben singles de ware liefde toch nog weten te vinden? En hoe is het hen en de potentiële partners vergaan sinds de opnames?

Helaas staat er voor nu nog geen reünieaflevering van Winter Vol Liefde op het programma. Wellicht komt hier in de toekomst verandering in, maar voor nu blijft het gissen. Wel weten we nu al dat er een tweede seizoen van Winter Vol Liefde komt. De makers zijn nu al op zoek naar kandidaten voor de nieuwe singles.

‘B&B Vol Liefde’ in 2024 van start

Hoewel we nog even geduld moeten hebben op seizoen 2, wacht ons deze zomer weer een gloednieuw seizoen van B&B Vol Liefde. Presentator Art Rooijakkers ging tijdens B&B Vol Liefde: De Aftrap alvast langs alle elf B&B-eigenaren. Goed om te vermelden is dat uiteindelijk acht kandidaten worden gevolgd. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen we in juli 2024 iedere werkdag gaan genieten van een nieuw seizoen.

Meer informatie over ‘Winter Vol Liefde’

Dit najaar komt RTL 4 met Winter Vol Liefde (van de makers van B&B Vol Liefde). Deze singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen. Als skileraar, restauranthouder of huskey slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die enige echte die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze personen compleet?

TitelWinter Vol Liefde
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality, Dating
KandidatenGuido, Marco, Edith, Saul, Benjamin

Synopsis: RTL

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.