Komt er een ‘Who Is Erin Carter’ seizoen 2 op Netflix? En wanneer dan?

Op Netflix is in augustus het eerste seizoen van de keiharde misdaadserie Who Is Erin Carter? gelanceerd. Het meeslepende verhaal over de Britse Erin Carter, die in Barcelona betrokken raakt bij een gewapende overval en niet blijkt te zijn wie ze zegt dat ze is, houdt kijkers op het puntje van hun stoel. Velen van hen hebben het eerste seizoen dan ook razendsnel gebingewatcht. Daarom horen we de volgende vraag steeds vaker: komt er een Who Is Erin Carter seizoen 2 op Netflix? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Who Is Erin Carter? seizoen 2?
📅 Wanneer komt seizoen 2?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Who Is Erin Carter’ seizoen 2?

Netflix heeft nog niet officieel aangekondigd dat er een tweede seizoen van Who Is Erin Carter? komt. De kans dat het op de planning staat, is ook niet erg groot.

De serie gaat namelijk de boeken in als een miniserie en die krijgen over het algemeen maar één seizoen. Dit betekent dat het waarschijnlijk bij de zeven afleveringen blijft die nu al te zien zijn. Maar dit kan uiteraard altijd veranderen. Zodra we meer horen, werken we deze pagina direct bij.

Wanneer komt ‘Who Is Erin Carter’ seizoen 2 op Netflix Nederland?

Op dit moment is het dus nog niet bekend óf er een tweede seizoen van Who Is Erin Carter? in de koker zit en wanneer we daar dan naar kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Who Is Erin Carter’ over?

Het rustige leven van een Britse vrouw in Barcelona loopt uit de hand wanneer een gewapende overval op een supermarkt haar geheime en gewelddadige verleden blootlegt.

TitelWho Is Erin Carter?
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen, 7 afleveringen
TaalEngels
CategorieMisdaad, Thriller, Actie
CastEvin Ahmad, Sean Teale, Denise Gough, Douglas Henshall, Indica Watson, Pep Ambròs, Susannah Fielding, Charlotte Vega

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.