Wanneer komt ‘The White Lotus’ seizoen 3 op HBO Max?

Eind oktober kwam het tweede seizoen van de bekroonde serie The White Lotus naar HBO Max en ook de gloednieuwe afleveringen vielen bij veel kijkers weer erg in de smaak. De serie wordt op IMDb gemiddeld beoordeeld met een 7,8 en veel mensen willen er dus nog lang geen afscheid van nemen. Gelukkig weten we inmiddels ook al dat dat niet hoeft en dat er een vervolg gaat komen. Ben jij benieuwd op welke datum het zover is? Lees dan verder om het antwoord te vinden op de vraag: wanneer komt The White Lotus seizoen 3?

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Komt er een seizoen 3 van ‘The White Lotus’?

Terwijl het tweede seizoen nog in volle gang was, werd The White Lotus in november van dit jaar verlengd met een derde seizoen. Goed nieuws voor de fans! HBO bevestigde het door middel van onderstaand Twitter-bericht.

In principe is deze verlenging niet heel verrassend. Niet alleen is de serie een van de populairste titels van streamingdienst HBO Max, ook werden er diverse prijzen mee gewonnen. Zo wist de serie in 2022 maar liefst twintig Emmy-nominaties in de wacht te slepen (en er hiervan tien te verzilveren). Francesca Orsi, de Head of Drama van HBO Max, zegt het volgende over de verlenging:

“Het is onmogelijk om niet onder de indruk te zijn van de manier waarop Mike White een van de meest geprezen shows heeft neerzet. En in het tweede seizoen heeft hij alleen maar nieuwe hoogtes bereikt. […] We zouden daarom ook niet gelukkiger kunnen zijn dan nu we de kans krijgen om samen nog een derde seizoen te maken.”
– Francesca Orsi (Head of Drama van HBO Max)

Wanneer komt ‘The White Lotus’ seizoen 3 op HBO Max?

Het eerste seizoen van The White Lotus verscheen in de zomer van 2021, het tweede ging in oktober van 2022 in première. We zullen voor een derde seizoen naar alle waarschijnlijk dus tot het najaar van 2023 moeten wachten.

Verdere details over de nieuwe afleveringen zijn er ook nog niet, al hint maker Mike White in verschillende interviews wel naar een locatie in Azië. Het eerste seizoen speelde zich af op een luxe resort in Hawaï, het tweede in Sicilië. Iets heel anders dus! We laten het uiteraard direct via je mail weten zodra we meer informatie over S3 krijgen.

Waar gaat het verhaal van ‘The White Lotus’ over?

De satirische serie speelt zich af in een exclusief resort en volgt gedurende een week verschillende gasten en medewerkers.

TitelThe White Lotus
Jaar2021-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Komedie
IMDb7,8 uit 106.000 stemmen
MakersMike White
CastF. Murray Abraham, Jennifer Coolidge, Adam DiMarco, Beatrice Grannò, Meghann Fahy, Jon Gries, Tom Hollander, Sabrina Impacciatore, Michael Imperioli, Theo James, Aubrey Plaza, Haley Lu Richardson, Will Sharpe, Simona Tabasco, Leo Woodall

Synopsis: HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.