Wanneer komt ‘What If…?’ seizoen 3 op Disney+?

Marvel-fans kunnen in 2023 weer genieten van een nieuw seizoen van What If…?. Iconische momenten uit de superheldenfilms worden hierin herschreven. Maar is het na de negen afleveringen voorbij of gaat er nóg meer volgen? Oftewel: komt er een What If…? seizoen 3? En wanneer dan? In dit artikel beantwoorden we deze vragen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Alles over ‘What If…?’ seizoen 3

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over What If…? seizoen 3, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een What If…? seizoen 3?
📅 Wanneer komt seizoen 3?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘What If…?’ seizoen 3?

Al voordat het tweede seizoen van What If…? verscheen, was al duidelijk dat er ook nog een derde seizoen zou komen. Erg gek is dat niet, want de serie ontving een Emmy Award en krijgt op IMDb een goed cijfer van een 7,4. Veel kijkers zijn dan ook ontzettend benieuwd naar nog meer herschreven verhalen binnen het Marvel Cinematic Universe.

Wanneer komt ‘What If…?’ seizoen 3 op Disney+?

Op dit moment is het al zeker dát er een derde seizoen komt, maar kunnen we nog niet vertellen wanneer je ernaar kunt kijken. Het duurt sowieso nog tot volgend jaar en de kans is groot dat het er op zijn vroegst pas in het najaar van 2024 is.

Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Uitzendschema seizoen 2

Voordat het derde seizoen van de serie verschijnt, kunnen we natuurlijk ook nog naar seizoen 2 kijken. Dat gaat in première op vrijdag 22 december. Vanaf dan zet Disney+ iedere dag een gloednieuwe aflevering online, totdat ze alle negen te zien zijn. Dit levert het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatumNederlandse tijd
1Vrijdag 22 december 202309:00 uur ’s ochtends
2Zaterdag23 december 202309:00 uur ’s ochtends
3Zondag24 december 202309:00 uur ’s ochtends
4Maandag25 december 202309:00 uur ’s ochtends
5Dinsdag26 december 202309:00 uur ’s ochtends
6Woensdag27 december 202309:00 uur ’s ochtends
7Donderdag28 december 202309:00 uur ’s ochtends
8Vrijdag29 december 202309:00 uur ’s ochtends
9Zaterdag30 december 202309:00 uur ’s ochtends

Waar gaat het verhaal van ‘What If…?’ over?

The Watcher vervolgt de reis als onze gids door het onmetelijke multiversum en introduceert gloednieuwe en bekende gezichten in het Marvel Cinematic Universe. De animatie- anthologiereeks onderzoekt, herbeleeft en verandert klassieke Marvel Cinematic-momenten met een ongelooflijke stemmencast, waaronder een groot aantal sterren die hun iconische rol opnieuw vertolken.

TitelWhat If…?
Jaar2021-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieAnimatie, Superhelden, Actie, Avontuur
CastJeffrey Wright

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.