Wanneer is seizoen 3 van ‘De Verraders’ te zien?

Hoewel we afgelopen oktober nog werden getrakteerd op een speciale Videoland-editie van De Verraders—met als thema Halloween—zitten veel mensen nu toch alweer te wachten op een gloednieuw seizoen van het populaire programma. Wanneer kunnen we eigenlijk klaar gaan zitten? Oftewel: wanneer is seizoen 3 van De Verraders te zien op tv? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Wanneer komt seizoen 3 van ‘De Verraders’ op tv?

Presentator Tijl Beckand heeft onlangs in een uitzending van Jinek onthuld wanneer De Verraders terugkeert op de buis. Heel lang hoeven we er niet meer op te wachten, want al op 3 maart 2023 is het zover.

Interessant detail is dat deze editie niet, zoals eerder wel altijd het geval was, is opgenomen in Kasteel Erenstein in Kerkrade. De deelnemende BN’ers zijn namelijk afgereisd naar Frankrijk. Ook weten we al dat er deze keer wel twintig kandidaten meedoen, meer dan in de eerdere edities. Wie de deelnemers deze keer zijn, dát is nog niet bekendgemaakt.

Komt er ook een seizoen 4 van ‘De Verraders’ of is S3 het laatste seizoen?

We weten helaas nog niet of er een vierde seizoen van De Verraders volgt. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op de website van Streamwijzer geplaatst worden en ontvang je het direct via je mail.

Waar gaat het verhaal van ‘De Verraders’ over?

Bekende Nederlanders strijden in een kasteel om een stapel puur zilver. Drie van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en ‘vermoorden’ iedere nacht een medekandidaat.

TitelDe Verraders
SoortSerie
Jaar2021-
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorTijl Beckand

Veelgestelde vragen


Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.