Wanneer komt ‘Van A Naar Onbekend’ seizoen 2 op Amazon Prime Video?

De Bankzitters hebben sinds kort hun eigen reisprogramma. In Van A Naar Onbekend vertrekken de YouTubers naar vijf verschillende landen om cultuur te snuiven, challenges uit te voeren en chaos te schoppen. Maar blijft het hierbij of gaan ze binnenkort nog andere gebieden leren kennen? Of met andere woorden: komt er een Van A Naar Onbekend met de Bankzitters seizoen 2 op Amazon Prime Video? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Van A Naar Onbekend met de Bankzitters’ seizoen 2?

Op dit moment is het nog niet bekend of er een tweede seizoen van Van A Naar Onbekend gaat komen. De serie waarin de YouTubers Koen, Matthy, Milo, Raoul en Robbie een aantal nieuwe landen ontdekken zou dus nog terug kunnen keren voor een nieuw seizoen, maar dat is momenteel nog niet bevestigd. Uiteraard updaten wij deze pagina direct zodra er meer officieel nieuws is over het vervolg.

Van A naar Onbekend | Officiële Trailer | Prime Video NL

Wanneer komt ‘Van A Naar Onbekend’ seizoen 2 op Amazon Prime Video?

Het is dus nog niet bekend óf er een tweede seizoen komt van de serie en zo ja, wanneer we er dan naar kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst ons meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand.

Waar gaat het verhaal van ‘Van A Naar Onbekend met de Bankzitters’ over?

De Bankzitters reizen naar de verste uithoeken ter wereld. In elk nieuw land zoeken ze naar hints die leiden naar een verrassing op een onbekende locatie.

TitelVan A Naar Onbekend
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
CastKoen van Heest, Robbie van de Graaf, Matthy het Lam, Raoul de Graaf, Milo ter Reegen

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘Van A Naar Onbekend’ online kijken?

    Van A Naar Onbekend is op dit moment alleen op Amazon Prime Video te zien, aangezien het een Original van de streamingdienst is. We verwachten de serie daarom in de toekomst ook niet op andere videodiensten als Netflix, Videoland en Disney+.

  • Wanneer komt seizoen 2 van ‘Van A Naar Onbekend’ op Amazon Prime Video?

    Op dit moment heeft de Amazon Prime Video nog niet laten weten of er een tweede seizoen van Van A Naar Onbekend komt, dus het is nog niet duidelijk wanneer we er mogelijk naar kunnen kijken. Uiteraard laten wij de laatste nieuwtjes altijd weten via je mail.


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.