Wanneer komt ‘The Undeclared War’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Veel SkyShowtime-abonnees hebben de afgelopen maanden de bloedstollende serie The Undeclared War bekeken, over een team analisten dat een cyberaanval probeert te voorkomen. Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen én eindigt met een gigantische cliffhanger, waardoor veel kijkers benieuwd zijn naar het vervolg. Komt er een The Undeclared War seizoen 2 op SkyShowtime? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘The Undeclared War’ seizoen 2?

Aan het einde van de laatste aflevering zijn zeker nog niet alle vragen beantwoord en daarom is het logisch dat veel mensen benieuwd zijn naar een mogelijk tweede seizoen. Helaas is dit nog niet officieel aangekondigd. De serie werd gemaakt voor de Amerikaanse tv-zender Channel 4 en streamingdienst Peacock, dus het is aan hen om te beslissen of er een vervolg komt. Uiteraard werken wij deze pagina direct bij zodra er meer nieuws is.

Acteur en producer Simon Pegg ziet een vervolg in ieder geval zeker zitten. Tegenover The List heeft hij hier het volgende over gezegd:

🗣️ “Toen ik begon, nam ik aan dat het een gelimiteerde serie was. Ik ging ervanuit dat het eenmalig was. Toen we bij het einde aankwamen had ik het idee: ‘Oké, dit krijgt ofwel een ongelooflijk open einde en laat het publiek achter met hun eigen interpretatie, ofwel biedt het ruimte voor nog veel meer verhalen om te vertellen.'”
– Simon Pegg

The Undeclared War | Official Trailer | Peacock Original

Wanneer komt ‘The Undeclared War’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Op dit moment is het nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van The Undeclared War komt. Ook de releasedatum is er dus nog niet. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘The Undeclared War’ over?

Na een pandemie in 2024 en met de verkiezingen voor de deur, moet een team van analisten een cyberaanval op het Britse kiessysteem en een oorlog met Rusland zien te voorkomen.

TitelThe Undeclared War
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieThriller
CastAlfie Friedman, Brendan Purcell, Yanina Hope

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘The Undeclared War’ online kijken?

    The Undeclared War is gedistribueerd door Universal International Studios en is in Nederland daarom te zien op SkyShowtime. We verwachten de serie niet op andere streamingdiensten als Netflix, Disney+, HBO Max of Amazon Prime Video.

  • Wanneer komt ‘The Undeclared War’ seizoen 2 op SkyShowtime?

    Op dit moment is het nog niet bekend of er een tweede seizoen van The Undeclared War komt of niet. Ook de releasedatum is er dus nog niet. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.