Wanneer komt ‘Twisters’ op HBO Max?

Daisy Edgar-Jones, Glen Powell en Kiernan Shipka schitteren in 2024 in de epische rampenfilm Twisters. De film volgt Twister uit 1996 op. Hoewel je de indrukwekkende film het beste op het witte doek kunt bekijken, wil je hem misschien toch liever vanaf de bank zien. Dan is het wel belangrijk om te weten wanneer dat kan. Of met andere woorden: wanneer komt Twisters op HBO Max? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt ‘Twisters’ naar HBO Max?

Twisters is een gloednieuwe film die gedistribueerd is door Warner Bros. Pictures. De opvolger van Twister uit 1996 draait om voormalig stormjager Kate Cooper. Na een traumatische ervaring met een tornado heeft ze avontuurlijke tijd achter zich gelaten, maar dan komt ze in contact met Tyler Owens. Voor hem geldt: hoe gevaarlijker, hoe beter. Als er onheilspellende weersverschijnselen gedetecteerd worden, zullen ze moeten samenwerken.

Warner Bros. Pictures brengt hun films vrijwel altijd uit op hun eigen streamingdienst, HBO Max. Dat we ook Twisters in de toekomst op het platform mogen verwelkomen, staat dus buiten kijf.

Wanneer komt ‘Twisters’ op HBO Max?

Dat Twisters dus naar HBO Max komt, is vrij zeker. Maar wanneer is het zover? Dit kunnen we helaas nog niet met je delen. We kunnen natuurlijk wel een inschatting maken.

HBO Max hield eerst altijd een periode van 45 dagen aan tussen bioscoop- en streamingrelease, maar inmiddels zijn ze daarvan afgestapt. De window lijkt nu gemiddeld tussen de 60 en 70 dagen te liggen. Zouden ze daar nu ook voor gaan, dan moet je rekenen op een online release tussen 16 en 26 september. Uiteraard is dit nog niet zeker. We houden je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op HBO Max elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op HBO Max zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Kate Cooper is een voormalige stormjager die tijdens haar studententijd een traumatische ervaring had met een verwoestende tornado en nu veilig in New York stormpatronen op schermen analyseert. Ze wordt door haar vriend Javi teruggelokt naar de open vlaktes om een baanbrekend nieuw volgsysteem te testen. Daar ontmoet ze Tyler Owens, de charmante en overmoedige sociale-mediasuperster die samen met zijn nogal onbehouwen teamleden jaagt op tornado’s en ervan geniet om zijn avonturen online te posten: hoe gevaarlijker hoe beter. Als het stormseizoen heftiger wordt, ontstaan er onheilspellende, nog nooit eerder waargenomen weersverschijnselen. Kate, Tyler en hun concurrerende teams bevinden zich precies op het pad van meerdere stormsystemen die samenkomen boven het midden van Oklahoma en zullen de strijd van hun leven moeten voeren.

TitelTwisters
Jaar2024
SoortFilm
Duur2 uur en 3 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurLee Isaac Chung
CastDaisy Edgar-Jones, Glen Powell, Anthony Ramos, David Corenswet, Brandon Perea, Sasha Lane, Daryl McCormack, Kiernan Shipka, Nik Dodani

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.