Komt er een ‘A Town Called Malice’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Op SkyShowtime is de bloedstollende misdaadserie A Town Called Malice verschenen. Hierin zien we hoe een Engelse gangsterfamilie probeert in het zonnige Spanje een nieuw imperium op te bouwen. Maar blijft het bij één seizoen of komt er nog meer? Oftewel: komt er een A Town Called Malice seizoen 2 op SkyShowtime? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Komt er een ‘A Town Called Malice’ seizoen 2?

We hebben helaas slecht nieuws voor iedereen die geniet van het eerste seizoen van A Town Called Malice op SkyShowtime. De productiemaatschappij Sky heeft namelijk besloten om de serie geen tweede seizoen te geven. Dat betekent dat het na de eerste acht afleveringen voorgoed klaar is.

Op dit moment kun je nog wel een paar weken genieten van de serie, want de laatste aflevering wordt pas op vrijdag 16 juni toegevoegd aan het aanbod van SkyShowtime. Hieronder vind je het uitzendschema van seizoen 1.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“I Want to Know What Love Is”Vrijdag12 mei 2023
2“Daddy Cool”Vrijdag12 mei 2023
3“Two Tribes”Vrijdag12 mei 2023
4“Let’s Go All The Way”Vrijdag19 mei 2023
5“Cruel Summer”Vrijdag26 mei 2023
6“I’m Still Standing”Vrijdag2 juni 2023
7“Ghost Town”Vrijdag9 juni 2023
8“Living on a Prayer”Vrijdag16 juni 2023

Wanneer komt ‘A Town Called Malice’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Het is bekend dat er helaas geen tweede seizoen van A Town Called Malice gaat komen. Weten welke series er wél allemaal bij SkyShowtime op het programma staan? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen. En de laatste nieuwtjes delen we met je via je mail.

Waar gaat het verhaal van ‘A Town Called Malice’ over?

Deze bedwelmende cocktail van misdaadthriller en familiesaga uit de vroege jaren tachtig volgt de Lords, een familie van voormalige gangsters uit Zuid-Londen die onderaan de criminele voedselketen zijn beland en daar niet al te blij mee zijn. Wanneer ze na een territoriumstrijd naar de Spaanse Costa Del Sol vluchten, beseffen de Lords dat dit een gouden kans is om zichzelf opnieuw uit te vinden en hun vroegere glorie te herstellen. Maar ze vechten net zo veel met zichzelf als met hun tegenstanders. Welkom bij de Costa del Crime!

TitelA Town Called Malice
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieMisdaad
IMDb6,5 uit 1.500 stemmen
CastMartha Plimpton, Eliza Butterworth, Jason Flemyng, Daniel Sharman, Tahirah Sharif, Cindy Carter, Lex Shrapnel, Jack Rowan, George Jaques, Yassine Fadel, Josh Tedeku, José Luis Ferrer, Nordin Aoures

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.