Wanneer komt ‘Totenfrau’ seizoen 2 op Netflix?

Heel Nederland is in de ban van de Oostenrijkse mysterieserie Totenfrau op Netflix. Maar aangezien het eerste seizoen slechts uit zes afleveringen bestaat, zullen veel mensen zich inmiddels ook afvragen of er nog een vervolg komt. In dit artikel beantwoorden wij die vraag en laten we ook gelijk weten: wanneer komt Totenfrau seizoen 2 op Netflix?

Komt er een ‘Totenfrau’ seizoen 2?

Totenfrau (of in het Engels Woman of the Dead) is gebaseerd op het gelijknamige boek van Bernhard Aichner en verscheen op 5 januari 2023 op Netflix. Door de gigantische populariteit vragen heel veel mensen zich af of er ook een Totenfrau seizoen 2 komt. Helaas heeft Netflix dat op dit moment nog niet bevestigd. Over het algemeen wachten zij rond de 28 dagen om te kijken hoe goed een seizoen loopt voordat ze besluiten voor een verlenging te gaan. In dit geval zullen we begin februari dus waarschijnlijk meer horen.

Omdat het geen miniserie is, is een kans op een tweede seizoen overigens wel aanwezig. Door de hoge kijkcijfers zal Netflix ook eerder geneigd zijn nieuwe afleveringen te bestellen. Zij hebben echter ook te maken met de Oostenrijkse zender ORF, met wie ze de serie samen geproduceerd hebben.

Wanneer komt ‘Totenfrau’ seizoen 2 op Netflix Nederland?

Het is dus nog niet bekend óf er een tweede seizoen komt en zo ja, wanneer we er dan naar kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streaminggigant ons een meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Totenfrau’ over?

Een vrouw zoekt wraak op de moordenaar van haar man en legt daarbij de diepste en smerigste geheimen van haar kleine gemeenschap bloot.

TitelTotenfrau
Jaar2022
SoortSerie
TaalDuits
Duur1 seizoen
GenreMysterie, Thriller, Misdaad
CastAnna Maria Mühe, Yousef Sweid, Hans-Uwe Bauer, Felix Klare, Emilia Pieske, Lilian Rosskopf, Romina Küper, Simon Schwarz, Sebastian Hülk, Shenja Lacher, Gregor Bloéb, Robert Palfrader, Michou Friesz
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.