Wanneer komt ‘The Flash’ (2023) op HBO Max?

De nieuwste DC-film The Flash was in juni 2023 op het witte doek te bewonderen. Naast Barry Allen komen ook Supergirl, Batman en General Zod langs, dus dat belooft veel goeds! Misschien heb je deze film al op het grote scherm bewonderend of misschien wilde je wachten totdat je hem vanuit huis kon kijken, maar dan is het wel belangrijk om te weten wanneer dat kan. Of met andere woorden: wanneer komt The Flash op HBO Max? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Wanneer verschijnt ‘The Flash’ op HBO Max?

The Flash is een film die gemaakt werd door Warner Bros. Pictures en daarom wisten we al dat we hem in de toekomst op de streamingdienst HBO Max zouden kunnen bekijken. De window die de streamingdienst aanhoudt tussen bioscoop- en streamingrelease ligt op 70 dagen. Daarom hadden we hem op 24 augustus 2023 op de streamingdienst verwacht.

HBO Max heeft echter besloten één dagje langer te wachten. Je kunt de DC-superheldenfilm dus op vrijdag 25 augustus in het aanbod verwachten.

Waar gaat ‘The Flash’ over?

In The Flash komen werelden samen als Barry met zijn superkrachten terug in de tijd gaat om het verleden te veranderen en zo zijn familie te redden. Hierdoor verandert hij alleen ook onbedoeld de toekomst. Barry komt vast te zitten in een realiteit waarin generaal Zod is teruggekeerd met plannen om de wereld te verwoesten, en er zijn geen superhelden meer om iedereen te redden. Barry’s enige hoop is om een gepensioneerde Batman te overtuigen weer in actie te komen en een gevangengenomen Kryptoniaan te bevrijden, ook al is dat niet wie hij verwacht. Om de wereld te redden en terug te kunnen keren naar zijn eigen toekomst moet Barry rennen voor zijn leven. Maar zal zijn offer genoeg zijn om het universum te herstellen?

TitelThe Flash
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 24 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurAndy Muschietti
CastEzra Miller, Ben Affleck, Sasha Calle, Michael Shannon, Michael Keaton, Ron Livingston, Kiersey Clemons, Maribel Verdú, Antje Traue
THE FLASH - FINAL TRAILER

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.