Wanneer komt ‘Terrifier 3’ uit? – Releasedatum, trailer en meer

Art the Clown maakte de bioscoopzalen al twee keer eerder onveilig, maar we zijn nog niet van de griezel af. Het is namelijk al een tijdje bekend dat er ook een Terrifier 3 aan zit te komen. Maar wanneer staat de film precies op het programma, wie doen er mee en wat weten we van het verhaal? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten.

Waar gaat ‘Terrifier 3’ over?

Art the Clown verscheen voor het eerst op het witte doek in 2017. De griezelige clown zorgde toen voor een bloedbad in Terrifier. In Terrifier 2 uit 2023 mocht hij dat nog eens dunnetjes overdoen, en daarmee is hij zijn wil om te moorden nog niet kwijt. Er staat ons namelijk ook nog een Terrifier 3 te wachten. En dit blijkt een heuse kerstfilm te zijn…

Deze keer wordt Miles County namelijk niet op zijn kop gezet tijdens Halloween, maar tijdens de ‘most wonderful time of the year’. Regisseur Damien Leone voegt hiermee naar eigen zeggen een “grensverleggende” film toe aan het horrorgenre. Het is nog niet bekend wat we precies kunnen verwachten, behalve een kerstavond die uitmondt in een slachtveld. En natuurlijk is David Howard Thornton er weer bij als Art the Clown. Uit het vorige deel zien we ook Lauren LaVera (Sienna) en Elliott Fullam (Jonathan) terug.

Wanneer komt ‘Terrifier 3’ in de bioscoop?

Gelukkig hoeven we tussen Terrifier 2 en 3 niet zo lang te wachten als tussen de eerste twee delen. Nog dit jaar staat de gruwelijke horrorfilm namelijk op het programma. We hebben zelfs al een datum die je in je agenda kunt zetten, en dat is 19 december 2024. Vlak voor de kerstdagen komt deze film dus naar het witte doek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week.

Hier kun je alle ‘Terrifier’-films online kijken

Er zijn tot nu toe twee Terrifier-films verschenen. Deze zijn allebei op twee streamingdiensten te kijken: Amazon Prime Video en Pathé Thuis. Bij die eerste kun je, mits je een abonnement hebt, zonder aanvullende kosten kijken. Bij die tweede heb je geen abonnement nodig en kun je losse films kopen en huren. Het eerste deel is tevens op Videoland te vinden.

→ Zin in een marathon? Bekijk direct alle Terrifier-films 🤡

Meer informatie over ‘Terrifier 3’

Art the Clown zorgt voor chaos onder de onschuldige bewoners van Miles County als zij in slaap vallen op kerstavond.

TitelTerrifier 3
Jaar2024
SoortFilm
DuurNNB
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseurDamien Leone
CastLauren LaVera, Elliot Fullam, Samantha Scaffidi, David Howard Thornton

Synopsis: Cineverse

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.