Wanneer komt ‘Ted Lasso’ seizoen 4 op Apple TV+?

Op woensdag 15 maart ging het gloednieuwe derde seizoen van Ted Lasso in première op Apple TV+ en met maar liefst twaalf afleveringen kunnen we hier tot 31 mei van genieten. Maar is het daarna klaar of komt er nog een vierde seizoen? En zo ja, wanneer komt Ted Lasso seizoen 4 op Apple TV+? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Ted Lasso’ seizoen 4?

Op dit moment is het nog niet bekend óf er een vierde seizoen van Ted Lasso komt, maar de kans lijkt helaas klein. In meerdere interviews hebben de makers en de hoofdrolspelers van de serie laten weten dat het vanaf het begin af aan al de bedoeling was dat er slechts drie seizoenen zouden komen. Zo heeft Jason Sudeikis, die de rol van Ted Lasso speelt, hierover tegen Deadline het volgende gezegd:

🗣️ “Dit is het einde van het verhaal dat we wilden vertelden, dat we hoopten te vertellen en dat we vol liefde hebben verteld. Het feit dat men meer wil en benieuwd is naar alles wat er nog komen gaat na het nog te verwachten derde seizoen is vleiend. Misschien zullen mensen op 31 mei, als alle afleveringen van het derde seizoen gelanceerd zijn, wel zeggen: ‘Man, weet je wat, we snappen het, zo is het goed. We hebben niet meer nodig.'”
– Acteur Jason Sudeikis

Uit deze woorden lijkt toch wel heel duidelijk dat er geen vierde seizoen van Ted Lasso meer komt, of in ieder geval niet zoals we dat van de eerste seizoenen gewend zijn. Producer en acteur Brendan Hunt heeft echter in een recent interview met Deadline laten doorschemeren dat er misschien nog wel op een andere manier een vervolg op de serie komt. Zo wordt er gesproken over spin-offs of een vierde seizoen van de serie dat zich niet op Ted Lasso zal richten maar op een ander personage. Wordt dus nog vervolgd!

🗣️ “Het is niet per se het einde van de serie. Het is waarschijnlijk wel het einde van dit verhaal, omdat we altijd gezegd hebben dat het een driedelig ding zou worden. We wisten nooit of we daadwerkelijk drie delen zouden kunnen maken, en plotseling zijn we hier. Er zal dus een soort slot komen van deze fase, maar dit slot betekent niet direct het definitieve einde.”
– Executive producer Branden Hunt

Wanneer komt ‘Ted Lasso’ seizoen 4 op Apple TV+ in Nederland?

Het is dus nog niet bekend óf er een vierde seizoen komt en zo ja, wanneer we er dan naar kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienstons een meer informatie geeft.

Waar gaat het verhaal van ‘Ted Lasso’ over?

Ted Lasso is een komedieserie op Apple TV+ met in de gelijknamige hoofdrol de acteur Jason Sudeikis. De acteur won voor zijn optreden een Golden Globe in de categorie ‘Best Performance by an Actor in a Television Series – Musical or Comedy’. We volgen hem met een achtergrond als coach in het American Football, terwijl hij wordt ingehuurd om een Brits voetbalteam te coachen. Wat hij mist in kennis, maakt hij echter goed met optimisme, gedrevenheid en… koekjes.

TitelTed Lasso
Jaar2021-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama, Sport
IMDb8,8 uit 227.000 stemmen
MakersJason Sudeikis, Brendan Hunt, Bill Lawrence, Joe Kelly
CastJason Sudeikis, Hannah Waddingham, Juno Temple, Brett Goldstein, Phil Dunster
KijkenBekijk direct 7 dagen gratis op Apple TV+

Synopsis: Apple TV+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.