Wanneer komt ‘De Tatta’s 2′ in de bioscoop?

Vorig jaar stroomden de Nederlandse bioscopen vol voor de komedie De Tatta’s. Al snel werd duidelijk dat het gigantische succes niet onopgemerkt was gebleven en er een tweede film in aantocht was. Maar nu het einde van het jaar nadert, vraag je je misschien wel af wanneer dit vervolg eindelijk te zien zal zijn. Daarom beantwoorden we hier de veelgestelde vraag: wanneer komt De Tatta’s 2 in de bioscoop?

Wanneer is ‘De Tatta’s 2′ te zien in de bioscoop?

Na het grandioze succes van De Tatta’s was het al snel duidelijk dat een vervolgfilm niet kon uitblijven. De Nederlandse komediefilm wist niet alleen 700.000 bioscoopbezoekers te trekken en op Amazon Prime Video ook nog een hele hoop streams te pakken, maar ging ook naar huis met een Gouden Kalf. En heel veel fans wachten dus op het tweede deel.

Gelukkig is het aan het einde van dit jaar al zover en dat betekent dat het aftellen kan gaan beginnen. De dag die je in je agenda kunt noteren, is donderdag 14 december 2023.

Komt er een ‘De Tatta’s 3′?

Of de familie Van Kampen na De Tatta’s 2 nóg een keer terugkeert op het witte doek, is nog niet bekend. Actrice Leonie ter Braak heeft aan het ANP wel verteld dat ze een derde deel zeker ziet zitten, dus wie weet. Uiteraard houden we de laatste nieuwtjes nauwlettend in de gaten en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als we meer weten.

In het tweede deel zullen we eerst zien hoe de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Alle inwoners moeten hun beste beentje voorzetten om hun buurt te redden. De familie Van Kampen krijgt daarnaast ook nog te maken met de komst van Eriks vader, die bij ze intrekt.

→ Het eerste deel weer zien? Bekijk De Tatta’s op Amazon Prime Video 🍿

Meer informatie over ‘De Tatta’s 2′

In De Tatta’s 2 staat de familie Van Kampen opnieuw een grote verrassing te wachten. Ze hebben zich net lekker gesetteld tussen hun nieuwe vrienden, wanneer ze het bericht krijgen dat de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Tot overmaat van ramp komt Eriks vader, de oppertatta, bij hen wonen en raakt alles wat de Tatta’s hebben opgebouwd volstrekt uit balans.

TitelDe Tatta’s 2
Jaar2023
SoortFilm
DuurNNB
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurJamel Aattache
CastLeo Alkemade, Leonie ter Braak, Sterre Koning, Sem van der Horst, Oussama Ahammoud, Sinan Eroglu, John Buijsman, Janice Blok, Vonneke Bonneke, Roosmarijn Wind, Leona Philippo, Margôt Ros, Izzle, Reginio ‘Rarko’ Resida, Omar Ahaddaf, Thomas Brok

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.