Wanneer komt ‘S.W.A.T.’ seizoen 6 op Netflix?

Sinds kort kijk je naar de eerste vijf seizoenen van de serie S.W.A.T. op Netflix. Maar ook de nieuwste reeks staat binnenkort op het programma. De grote vraag is: wanneer komt S.W.A.T. seizoen 6 naar de streamingdienst? Wij zetten alle up-to-date informatie voor je op een rijtje.

Wanneer komt seizoen 6 van ‘S.W.A.T.’ op Netflix?

In Amerika werd het zesde seizoen van de populaire serie S.W.A.T. al in 2022 uitgezonden. Toch kun je hem in Nederland nog altijd niet op een streamingdienst vinden, hoewel Netflix, Amazon Prime Video én Videoland de eerste vijf seizoenen wel aan het aanbod hebben toegevoegd.

Gelukkig komt seizoen 6 over niet al te lange tijd naar Netflix. De streaminggigant voegt de nieuwe afleveringen op maandag 1 juli toe aan het aanbod. Altijd op de hoogte blijven? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

→ Heb je geen Netflix? Bekijk S.W.A.T. direct op Amazon Prime Video 👮

Komt er een ‘S.W.A.T.’ seizoen 7?

Het verhaal van S.W.A.T. is voorlopig nog niet afgelopen. Niet alleen kun je binnenkort naar seizoen 6 kijken, ook weten we al dat de serie daarna nog een keer terugkeert voor een zevende en zelfs voor een achtste seizoen. Sterker nog: seizoen 7 werd in de Verenigde Staten vanaf februari tot mei 2024 uitgezonden. Wanneer we er in Nederland naar kunnen kijken, is nog onbekend. Uiteraard houden we altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

Verhaal en trailer van de serie

Een sergeant krijgt in zijn woonplaats Los Angeles de taak om een eliteteam van agenten te leiden – en dodelijke spanningen in zijn gemeenschap te ontzenuwen.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.