Wanneer komt ‘The Summer I Turned Pretty’ seizoen 3?

The Summer I Turned Pretty was in 2023 terug. Maar is het na de seizoensfinale op vrijdag 18 augustus voorgoed gedaan of staat er nog meer op het programma? Inmiddels heeft Prime Video laten weten dat er ook een derde seizoen komt! Dan blijft de grote vraag: wanneer komt The Summer I Turned Pretty seizoen 3? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Alles over ‘The Summer I Turned Pretty’ seizoen 3

De razend populaire coming-of-age-serie The Summer I Turned Pretty heeft inmiddels twee seizoenen. In dit artikel praten we je bij over het derde seizoen.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een seizoen 3?
📅 Wanneer is seizoen 3 te zien?
☀️ Wat is het verhaal?

Komt er een ‘The Summer I Turned Pretty’ seizoen 3?

Toen we nog midden in het tweede seizoen zaten heeft Prime Video al laten weten dat er ook een derde seizoen zal volgen. Dit deden ze door middel van onderstaande aankondigingsvideo.

De verlenging komt niet als een verrassing. De serie is namelijk gebaseerd op de populaire boekenreeks van Jenny Han en die bestaat uit drie boeken. De eerste twee zijn inmiddels vertaald naar een eerste en tweede seizoen, dus eigenlijk kon een derde seizoen niet uitblijven. Bovendien is dit een van de populairste series van Prime Video.

Wanneer komt ‘The Summer I Turned Pretty’ seizoen 3 op Amazon Prime Video?

Traditiegetrouw zou er in de zomer van 2024 (juni of juli) een nieuw seizoen verschijnen. Helaas is dit niet het geval en moeten we het deze zomer doen zonder nieuwe afleveringen. Op 14 mei 2024 werd namelijk bekend dat seizoen 3 in de zomer van 2025 op Amazon Prime Video komt. Hoewel we dus langer moeten wachten, is er ook goed nieuws. We kunnen op maar liefst 11 nieuwe afleveringen rekenen. Dit zijn er 3 meer dan de vorige reeksen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook houden we je altijd op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Waar gaat het verhaal van ‘The Summer I Turned Pretty’ over?

The Summer I Turned Pretty is een drama over meerdere generaties dat draait om een driehoeksverhouding tussen een meisje en twee broers, de steeds veranderende relatie tussen moeders en hun kinderen, en de blijvende kracht van sterke vrouwelijke vriendschap. Het is een coming-of-age-verhaal over eerste liefde, eerste liefdesverdriet, en de magie van die ene perfecte zomer.

TitelThe Summer I Turned Pretty
Jaar2022
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
RegisseurJesse Peretz
CastLola Tung, Jackie Chung, Rachel Blanchard, Christopher Briney, Gavin Casalegno, Sean Kaufman, Alfredo Narciso, Minnie Mills, Colin Ferguson, Tom Everett Scott, Rain Spencer, JP Lambert, Summer Madison, David Iacono, Sarah Hudson, Rea DeRosa, Al Vicente
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis via Amazon Prime Video

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.