Wanneer komt ‘Succession’ seizoen 4 op HBO Max?

De hitserie Succession keert terug naar HBO Max! Al een tijdje is duidelijk dat er nieuwe afleveringen gemaakt worden over de familie Roy. Gek is dat niet, want de serie weet een dikke 8,8 te scoren op IMDb en heeft meerdere Primetime Emmy’s op zak. Dan rest de vraag nog wel: wanneer komt Succession seizoen 4 op HBO Max? In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten.

Wanneer komt ‘Succession’ seizoen 4 op HBO Max?

Eind januari heeft HBO Max eindelijk bekendgemaakt wanneer het vierde seizoen van Succession, dat al een behoorlijke tijd aangekondigd was, te zien zal zijn. Hoewel de productie van de nieuwe afleveringen pas in oktober 2022 startte keert de serie al op 27 maart 2023 terug naar de streamingdienst. Door het tijdsverschil is dit een dagje later dan de Amerikaanse releasedatum, die op 26 maart valt.

Succession | Seizoen 4 Trailer | HBO Max

Waar gaat het verhaal van ‘Succession’ over?

De familie Roy staat aan het hoofd van één van de grootste conglomeraten in media en entertainment wereldwijd: Waystar Royco. We volgen de snel veranderende wereld waarin zij zich begeven wanneer de vader besluit om uit het bedrijf te stappen. Wie zal de opvolger van de mediamagnaat zijn?

TitelSuccession
SoortSerie
Jaar2018-
Duur4 seizoenen
CategorieDrama
IMDb8,8 uit 155.000 stemmen
MakersJesse Armstrong
CastBrian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Alan Ruck, J. Smith-Cameron, Scott Nicholson

Komt er een ‘Succession’ seizoen 5 of is het vierde seizoen het laatste?

HBO Max heeft onlangs bekendgemaakt dat het vierde seizoen het laatste zal zijn. Helaas is de koek binnenkort dus op. Eerder gaf een van de producers van de serie ook al aan dat het einde in zicht is. In een interterview met The Times zei zij hier het volgende over:

🗣️ “Ik denk dat het maximum vijf seizoenen zal zijn, maar misschien eerder vier. We zijn bijna klaar met het filmen van seizoen 3, dus op dit moment zegt Jesse [Armstrong, showrunner van Succession, red.] dat er nog maar eentje volgt. Maar dat gebeurt elke keer. We hebben een goed einde in zicht.”
– Executive producer Georgia Pritchett

Hier werd dus al gemeld dat er waarschijnlijk nog maar één seizoen volgt. Het mogelijke vijfde seizoen dat zij aanstipt is inmiddels uitgesloten.


Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie Succession online kijken?

    Succession is een serie van HBO en is daarom enkel op HBO Max te zien. In de toekomst zal deze serie daarom waarschijnlijk niet naar Videoland, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform komen.

  • Wanneer komt seizoen 4 van Succession op HBO Max?

    HBO heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie in Nederland op 27 maart 2023 te zien zal zijn.


Synopsis: HBO Max

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.