Wanneer komt seizoen 2 van ‘Stay Close’ op Netflix?

Er zijn al meerdere Harlan Coben-series op Netflix en ze groeiden stuk voor stuk uit tot fantastische kijkcijferkanonnen. Met de komst van Stay Close is er een nieuwe miniserie verschenen voor op je kijklijst. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Stay Close seizoen 2 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Stay Close seizoen 2 op Netflix Nederland?

Meestal laat Netflix pas na een paar weken of maanden weten of een serie wordt verlengd met een nieuw seizoen. Het verlengen of cancellen van een serie is meestal gebaseerd op een afweging van productiekosten en kijkcijfers. Bij Stay Close zat dit echter anders.

De serie is namelijk uitgebracht met het label ‘miniserie’. Dat betekent dat het verhaal tot een conclusie komt in het eerste en dus enige seizoen. Dat is ook niet gek, want het verhaal is in de serie volledig verteld. Er komt dus geen seizoen 2 van Stay Close op Netflix of een andere streamingdienst in Nederland.

Waar gaat het verhaal van Stay Close over?

Met de kenmerkende spanning, aangrijpende suspense en geheimen van misdaden uit het verleden die beginnen te ontrafelen, stelt Stay Close de vraag hoeveel je iemand echt kent. Vier mensen verbergen duistere geheimen voor hun naasten: Megan (Jumbo), een werkende moeder van drie kinderen, Ray (Armitage), een veelbelovende documentairefotograaf, Broome (Nesbitt), een rechercheur die de zaak van een vermist persoon niet kan loslaten, en Lorraine (Parish), een oude vriendin van Megan. Terwijl het verleden hen achtervolgt en hun levens en die van hun omgeving dreigt te ruïneren, wat zal hun volgende stap zijn?

TitelStay Close
Jaar2021
SoortSerie
Duur1 seizoen
GenreMisdaad, Drama, Mystery
IMDb7,4 uit 39 stemmen
MakerHarlan Coben
CastYoussef Kerkour, James Nesbitt, Sarah Parish, Richard Armitage, Bethany Antonia, Jo Joyner, Cush Jumbo, Daniel Francis
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Stay Close seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien er geen tweede seizoen van Stay Close zal verschijnen, is nu ook al bekend dat er geen derde deel van de serie op de planning staat bij Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Stay Close seizoen 2?

Er komt geen tweede seizoen van Stay Close, dus je zult het met de beelden van S1 moeten doen. Die zijn hieronder gelukkig terug te kijken.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix