Wanneer gaat ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ weer van start in 2024?

Het is tijd om afscheid te nemen van Meerdijk, want de zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden is in aantocht. Gelukkig is het afscheid maar tijdelijk, want de populaire soapserie keert uiteraard weer terug met een nieuw seizoen. Maar hoe lang duurt de zomerstop? Wanneer begint het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden weer?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Cliffhanger van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’

Met het einde van seizoen 34 in zicht, kan de altijd spannende zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden niet ontbreken. De spectaculaire cliffhanger van vorig seizoen kwam ruim een maand eerder dan verwacht, namelijk op donderdag 1 juni 2023. Helaas komt de zomerstop dit jaar nog eerder. Op donderdag 30 mei 2024 om precies te zijn. Op Videoland is de laatste aflevering een week eerder (op donderdag 23 mei 2024) te zien. De eerste reacties na het zien van de zomerstop waren verdeeld. Zo vonden kijkers de cliffhanger minder sterk dan vorige seizoenen en werd deze ook niet als spannend ervaren.

Wanneer begint het nieuwe seizoen van ‘GTST’?

De zomerstop van GTST is op donderdag 30 mei 2024 ingegaan. Kijkers moeten het vanaf deze datum zonder hun geliefde serie doen. Uiteraard vraag je je af tot hoe lang de zomerstop duurt. Helaas moeten we even geduld hebben, want de zomerstop duurt maar liefst drie maanden. eizoen 35 gaat op maandag 26 augustus van start op RTL 4, waarna je op weekdagen om 20:00 uur als vanouds klaar kunt zitten. Videoland-kijkers zijn een kleine week eerder aan de beurt: op donderdag 22 augustus.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Meer informatie over de serie

Volg de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.

TitelGoede Tijden, Slechte Tijden
SoortSerie
Jaar1990-
Duur34 seizoenen
CategorieDrama

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.