Wanneer komt het nieuwe seizoen van ‘B&B Vol Liefde’ op tv in 2024?

Het wordt aankomende zomer weer genieten geblazen met een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde. Op 14 december 2023 werden tijdens De Aftrap alvast elf potentiële kandidaten aan de kijker voorgesteld. Presentator Art Rooijakkers ging namelijk langs bij de B&B-eigenaren. Nu we de deelnemers iets beter hebben leren kennen, vragen veel mensen zich af wanneer het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde in 2024 van start gaat. In dit artikel vertellen we je alles wat we weten.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Kandidaten nieuw seizoen in ‘B&B Vol Liefde: De Aftrap’ bekendgemaakt

Het zomerseizoen van B&B Vol Liefde ligt alweer even achter ons. Reden genoeg om alvast voor uit te blikken op volgend jaar. Dat moeten de makers van het populaire programma ook hebben gedacht, want op 14 december 2023 werden alle potentiële kandidaten bekendgemaakt. In B&B Vol Liefde: De Aftrap ging presentator Art Rooijakkers langs bij de B&B-eigenaren van volgend seizoen.

Zo werden we voorgesteld aan Donna, Robert-Jan, Albert, Mike, Arno, Anja, Roland, Henriette, Suzanne, Thijz en Mirjam. Nu we bekend zijn met alle kandidaten, is het B&B Vol Liefde-seizoen van start. Iedereen die het liefdesavontuur aandurft, kan zich namelijk nu aanmelden voor alle singles. Goed om te weten: van de elf deelnemers, worden er aankomende zomer uiteindelijk acht B&B-eigenaren gevolgd.

Wanneer komt ‘B&B Vol Liefde’ in 2024 op tv?

We snappen dat je na het zien van B&B Vol Liefde: De Aftrap nog enthousiaster bent geworden over volgend seizoen. Maar wanneer verschijnt de eerste aflevering in 2024 op tv? We moeten nog even geduld hebben, want in juli 2024 kunnen we weer iedere werkdag genieten van alle B&B-eigenaren. Alle vorige seizoenen van het programma gingen rond 10-12 juli van start. Hoewel er nog geen officiële datum naar buiten is gebracht, kunnen we hoogstwaarschijnlijk op maandag 8 juli 2024 voor de tv klaarzitten.

Eerste seizoen van ‘Winter Vol Liefde’

Maar voordat het zover is, verschijnt nog het eerste seizoen van Winter Vol Liefde op tv. De eerste aflevering is op maandag 18 december om 20:30 uur op RTL 4 te zien. Deze keer geen zomerse taferelen, maar wegzwijmelen bij prachtige sneeuwgebieden. De winterse editie volgt vijf vrijgezellen die op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Het draait echter niet specifiek om B&B-eigenaren, maar wel om mensen die Nederland hebben verlaten om hun droom na te jagen.


Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.