Wanneer komt ‘Star Trek: Strange New Worlds’ seizoen 2 op SkyShowtime?

In 2022 ging de elfde Star Trek-serie Star Trek: Strange New Worlds in première. In Nederland bekijk je deze serie op SkyShowtime en is het eerste seizoen onwijs populair. Veel mensen zijn dan ook benieuwd naar een vervolg. Komen er nog nieuwe afleveringen? En wanneer komt Star Trek: Strange New Worlds seizoen 2 op SkyShowtime? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe hebben.

Komt er een ‘Star Trek: Strange New Worlds’ seizoen 2?

Goed nieuws: een tweede seizoen van Star Trek: Strange New Worlds is al een tijdje bevestigd. Heel verrassend is dit niet, want het eerste seizoen werd erg goed ontvangen. Zo krijgt de serie op IMDb een grandioos cijfer van een 8,2 (uit 33.000 stemmen) en op Rotten Tomatoes zelfs een score op de Average Tomatometer van maar liefst 99%. Kijkers en critici zijn dus erg enthousiast.

Uiteraard keren in het tweede seizoen Captain Christopher Pike, Spock en Number One allemaal weer terug. In een interview met The Hollywood Reporter heeft co-creator Akiva Goldsman bovendien aangekondigd dat de nieuwe afleveringen “grootser en beter” worden dan we van seizoen 1 gewend zijn. Dat belooft veel goeds!

Wanneer komt ‘Star Trek: Strange New Worlds’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen precies verschijnt. Wel weten we dat de productie al afgerond is, dus de kans is groot dat de serie ergens in 2023 zal terugkeren. Star Trek: Strange New Worlds gaat in de Verenigde Staten in première op de streamingdienst Paramount+, maar komt hier naar SkyShowtime. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als we een officiële releasedatum te horen krijgen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Star Trek: Strange New Worlds’ over?

Voordat de bekende Captain Kirk de leiding had over de USS Enterprise, stond Captain Pike aan het roer van het Starfleet-schip. Samen met wetenschapsofficier Spock en Number One verkennen ze nieuwe werelden in de ruimte.

TitelStar Trek: Strange New Worlds
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieSciencefiction, Avontuur
IMDb8,2 uit 33.000 stemmen
MakersAkiva Goldsman, Alex Kurtzman, Jenny Lumet
CastAnson Mount, Rebecca Romijn, Ethan Peck

Veelgestelde vragen


Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.