Wanneer komt de derde ‘Spider-Man Spider-Verse’-film in de bioscoop?

Sinds kort is Spider-Man: Across the Spider-Verse te bewonderen op het witte doek. Als je er al heen bent geweest, zou het goed kunnen dat je nog niet bent bijgekomen van het abrupte einde. En dat je je natuurlijk afvraagt wanneer het vervolg te zien zal zijn. In dit artikel beantwoorden we dan ook de veelgestelde vraag: wanneer komt de nieuwste Spider-Man Spider-Verse-film in de bioscoop?

Wanneer is ‘Spider-Man: Beyond the Spider-Verse’ te zien in de bioscoop?

Na het grandioze succes van Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) was het al snel duidelijk dat er niet één, maar twee vervolgfilms zouden komen. Deze zouden eerst Spider-Man: Across the Spider-Verse Part One en Part Two gaan heten. Inmiddels is het duidelijk dat de tweede vervolgfilm een andere naam krijgt: Spider-Man: Beyond the Spider-Verse.

Deze film heeft al een verwachte datum en dat is 29 maart 2024. Na de grote cliffhanger aan het einde van Spider-Man: Across the Spider-Verse hoeven we dus niet heel lang te wachten op het vervolg.

SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - Official Trailer #2 (HD)

Tot wanneer draait ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ in de bioscoop?

Hoe lang de film nog draait is lastig te zeggen, aangezien iedere bioscoop dit zelf aan de hand van de bezoekersaantallen beslist. Houd daarom vooral het programma van je lokale bioscoop in de gaten om te zien of en wanneer het mogelijk is om deze film bij jou op het witte doek te bewonderen. Handig om te weten: bioscoopweken starten op de donderdag.

Spider-Man: Across the Spider-Verse is bovendien nu al te streamen bij TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. Daar werd de film op donderdag 17 augustus toegevoegd aan het aanbod. Het eerste deel is op dit moment ook enkel en alleen op Pathé Thuis te bekijken.

→ Het eerste deel weer zien? Bekijk Spider-Man: Into the Spider-Verse op Pathé Thuis 🕸️

Meer informatie over de film

Miles Morales keert terug in het volgende deel van de Oscar-winnende Spider-Verse-saga. Dit spectaculaire avontuur leidt de vriendelijke Spider-Man uit Brooklyn dwars door het multiversum. Daar moet hij het samen met Gwen Stacy en een nieuw team van Spider-People opnemen tegen de sterkste vijand waar ze ooit mee te maken hebben gehad.

TitelSpider-Man: Across the Spider-Verse
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 23 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Animatie, Avontuur
MakersJoaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin K. Thompson
CastShameik Moore (Stem), Hailee Steinfeld (Stem)

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.