Wanneer komt ‘Souls’ seizoen 2 op SkyShowtime?

De Duitse serie Souls is op dit moment een van de populairste titels van de splinternieuwe streamingdienst SkyShowtime. Veel mensen hebben daarom ook vragen over een vervolg. Komen er na de seizoensfinale op 11 februari 2023 nog nieuwe afleveringen? En wanneer komt Souls seizoen 2 op SkyShowtime? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe hebben.

Komt er een ‘Souls’ seizoen 2?

Op 7 januari 2023 is het eerste seizoen van Souls van start gegaan op SkyShowtime. Deze Duitse serie volgt het leven van drie vrouwen die door middel van reïncarnatie verbonden lijken. Hun leven komt op zijn kop te staan als een van hun zonen beweert in een vorig leven een piloot van een vermist passagiersvliegtuig te zijn geweest.

Op dit moment heeft Sky, de filmstudio achter deze serie, nog niet laten weten of er een tweede seizoen volgt. Gezien de grote populariteit is de kans op nieuwe afleveringen wel groot, maar dit moet nog officieel bekendgemaakt worden.

Uitzendschema ‘Souls’ seizoen 1

In Nederland verwachten we nog enkele afleveringen en vindt de seizoensfinale op 11 februari 2023 plaats. Het uitzendschema ziet er hier als volgt uit.

AfleveringTitelWeekdagReleasedatum
1“Flight 2205”Zaterdag7 januari 2023
2“Your Name?”Zaterdag7 januari 2023
3“Not My Girl”Zaterdag7 januari 2023
4“The Curtain Falls”Zaterdag14 januari 2023
5“Jacob, You Damn Liar”Zaterdag21 januari 2023
6NNBZaterdag28 januari 2023
7NNBZaterdag4 februari 2023
8NNBZaterdag11 februari 2023

Wanneer komt ‘Souls’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Het is dus nog niet bekend óf er een tweede seizoen komt en zo ja, wanneer we er dan naar kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst ons een meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime per maand.

Waar gaat het verhaal van ‘Souls’ over?

Het lot verandert onherroepelijk de levens van drie vrouwen wanneer een van hun zonen, die zich een vorig leven als piloot van een vermist passagiersvliegtuig beweert te herinneren, betrokken raakt bij een auto-ongeluk.

TitelSouls
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalDuits
CategorieDrama, Mystery
IMDb7,4 uit 141 stemmen
MakersAlex Eslam
CastGodehard Giese, Aleksandar Jovanovic, Neven Pilipovic, Laurence Rupp, Brigitte Hobmeier, Julia Koschitz, Lili Epply, Aaron Kissiov, Selam Tadese, Derya Dilber, Abak Safaei-Rad, Jan Geburtig
Souls | Teaser Trailer | Sky

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie Souls online kijken?

    Souls is een Original van Sky en daarom in Nederland te zien op SkyShowtime. We verwachten de serie niet op andere videodiensten als Netflix, HBO Max of Amazon Prime Video te kunnen zien.

  • Wanneer komt seizoen 2 van Souls op SkyShowtime?

    Op dit moment is het nog niet bekend of er een tweede seizoen van Souls op SkyShowtime verschijnt en wanneer dit zou zijn. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.