Komt er een ‘A Small Light’ seizoen 2 op Disney+?

Sinds kort is de oorlogsserie A Small Light te zien op Disney+. We volgen hierin het verhaal van Miep Gies, de beschermer van de familie Frank die hen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog hielp met onderduiken. De laatste afleveringen werden op 23 mei uitgezonden en de vraag rest dan natuurlijk of het hierbij blijft. Komt er een A Small Light seizoen 2 op Disney+? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘A Small Light’ seizoen 2?

Het lijkt er niet op dat er een tweede seizoen van A Small Light komt. Dit is namelijk een miniserie waarmee een afgerond verhaal verteld wordt. Mocht er toch nog besloten worden een extra seizoen te maken, dan updaten we deze pagina direct.

A Small Light | Official Trailer | National Geographic

Wanneer komt ‘A Small light’ seizoen 2 op Disney+?

Op dit moment is het nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van A Small Light komt. Ook de releasedatum is er dus nog niet. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘A Small Light’ over?

A Small Light gaat over Miep Gies, de secretaresse van Otto Frank. Met de hulp van het Nederlandse verzet beschermden Miep en haar man de familie Frank en vele anderen tegen de nazi’s tijdens de Tweede Wereldoorlog. Misschien ben je bekend met het verhaal van Anne Frank en haar leven in het Achterhuis, maar dit is wat er gebeurde aan de andere kant van de boekenkast.

TitelA Small Light
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Historisch
IMDb8 uit 1.900 stemmen
MakersJoan Rater, Ton Phelan
CastBel Powley, Joe Cole, Amira Casar, Billie Boullet, Ashley Brooke, Liev Schreiber

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘A Small Light’ online kijken?

    A Small Light is in Nederland te zien op Disney+. We verwachten de serie niet op andere streamingdiensten als Netflix, HBO Max of Amazon Prime Video.

  • Wanneer komt ‘A Small Light’ seizoen 2 op Disney+?

    Op dit moment is het nog niet bekend of er een tweede seizoen van A Small Light komt of niet. Ook de releasedatum is er dus nog niet. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.