Wanneer komt ‘Sex/Life’ seizoen 3 op Netflix?

In 2023 verscheen op Netflix het gloednieuwe seizoen van Sex/Life. Aangezien dit uit slechts zes afleveringen bestaat, ben je er best snel doorheen. Daarom kregen we ook al gauw vragen over het vervolg. Is dit het einde van de serie of komen er nog meer afleveringen? En wanneer komt Sex/Life seizoen 3 op Netflix? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Sex/Life’ seizoen 3?

Het eerste seizoen van Sex/Life was ontzettend populair en dat er een tweede seizoen kwam was dus geen verrassing. Ook deze wordt weer massaal gestreamd. Toch heeft Netflix een derde seizoen op dit moment nog niet bevestigd.

Het is dus nog niet zeker dat dit er gaat komen. De showrunner Stacy Rukeyser ziet een nieuw seizoen in ieder geval wél zitten. Tegenover Variety heeft zij hier het volgende over gezegd:

🗣️ “Het [seizoen 2] is zeker niet bedoeld als seizoensfinale. Ik geloof dat er altijd meer verhalen te vertellen zijn met deze personages.”
– Showrunner Stacy Rukeyser

Wanneer komt ‘Sex/Life’ seizoen 3 op Netflix Nederland?

Het is dus nog niet bekend óf er een derde seizoen komt en zo ja, wanneer we er dan naar kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streaminggigant ons een meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van Sex/Life’ over?

Het wilde seksuele verleden van een vrouw botst met het heden, waarin ze een getrouwde moeder is, als de bad boy-ex over wie ze nog fantaseert, terugkeert in haar leven.

TitelSex/Life
SoortSerie
Jaar2021-
Duur2 seizoenen
CategorieDrama, Romantiek, Komedie
IMDb5,5 uit 23.000 stemmen
MakersStacy Rukeyser
CastSarah Shahi, Adam Demos, Margaret Odette, Mike Vogel, Phoenix Reich, Jonathan Sadowski, Li Jun Li, Meghan Heffern
Sex/Life: Season 2 | Official Trailer | Netflix

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘Sex/Life’ online kijken?

    Sex/Life is op dit moment alleen op Netflix te zien, omdat het een Original-serie van de streamingdienst is. Daarom zal de serie niet te zien zijn op Videoland, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  • Wanneer komt seizoen 3 van ‘Sex/Life’ op Netflix in Nederland?

    Op dit moment is het nog niet bekend of er een derde seizoen van Sex/Life gemaakt wordt en wanneer het dan verwacht zou worden. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.