Wanneer komt ‘Sex/Life’ seizoen 3 op Netflix?

In 2023 verscheen op Netflix het gloednieuwe seizoen van Sex/Life. Aangezien dit uit slechts zes afleveringen bestaat, ben je er best snel doorheen. Daarom kregen we ook al gauw vragen over het vervolg. Is dit het einde van de serie of komen er nog meer afleveringen? En wanneer komt Sex/Life seizoen 3 op Netflix? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Sex/Life’ seizoen 3?

Het eerste seizoen van Sex/Life was ontzettend populair en dat er een tweede seizoen kwam was dus geen verrassing. Ook deze wordt weer massaal gestreamd, maar helaas heeft Netflix tóch besloten om geen derde seizoen te bestellen. Dit is geheel tegen de wens van showrunner Stacy Rukeyser in, die eerder nog in een interview met Variety liet weten dat zij een derde seizoen wel zag zitten:

🗣️ “Het [seizoen 2] is zeker niet bedoeld als seizoensfinale. Ik geloof dat er altijd meer verhalen te vertellen zijn met deze personages.”
– Showrunner Stacy Rukeyser

Wanneer komt ‘Sex/Life’ seizoen 3 op Netflix Nederland?

Helaas gaat er dus geen derde seizoen van Sex/Life meer komen. Uiteraard houden we je via je mail en onze social media-kanalen wél altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent andere erotische films en series.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van Sex/Life’ over?

Het wilde seksuele verleden van een vrouw botst met het heden, waarin ze een getrouwde moeder is, als de bad boy-ex over wie ze nog fantaseert, terugkeert in haar leven.

TitelSex/Life
SoortSerie
Jaar2021-
Duur2 seizoenen
CategorieDrama, Romantiek, Komedie
IMDb5,5 uit 23.000 stemmen
MakersStacy Rukeyser
CastSarah Shahi, Adam Demos, Margaret Odette, Mike Vogel, Phoenix Reich, Jonathan Sadowski, Li Jun Li, Meghan Heffern

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.